Möte och D

Ikväll har vi haft korremöte och satt upp ett städschema plus en arg men färgglad lapp ovanför diskbänken som säger något i stil med "DISKA, TORKA UR TRASAN". Det var ett bra men lite långdraget möte då man måste översätta allt både i huvud och på papper.
Sen hade jag svenskalektion med Rasika. Till nästa vecka ska hon kunna alfabetet på svenska - jag är en hård men rättvis lärare! (hon skrev uttalen på sitt hemspråk, tänkte så ni inte behöver fundera ihjäl er).

Nu ska jag sitta vaken ett tag till så jag inte har fullt lika mycket kvar till imorn. Men först mina damer och herrar, läsare från norr till söder (men kanske mest Anette? alltså min andra kusin Anette. Har nämligen två varan en är storasyster till Daniel) - TRUMVIRRVEL - har jag fått tillstånd att lägga upp en bild på herr snygg (som han mest fått heta? Har ju faktiskt lagt upp en bild på han förut, om än det mest var på ryggen), aslo known as Daniel!


Påminn mig så ska jag berätta varför
jag tog en av dina bilder.


Maja får en egen bild då jag har
en sån bra på henne.


Pippi på glas?

Jag är, som ni kanske minns, ute på jakt efter en lägenhet. Detta går dock mindre bra eftersom de enda som finns är En källaretta på Teg på 39kvm utan dusch. Till exempel. För er som inte vet så ligger Teg på tok för långt bort från universitetet. Jaja, jag fortsätter mitt sökande.

Under tiden fortsätter jag även med att titta på fina skålar och glas och kommer osökt in på en sida (hoppsan) och hittar ett par glas som ligger hemma i min garderob och väntar på att få läggas in i ett köksskåp. Typiskt!


6 ölglas med olika motiv (men jag
 kommer såklart dricka vatten ur dessa!).
Tack PEAB!


Tenta-PLUGG

Plugg är precis vad jag har, en som sitter jävligt hårt i hjärnbryggan. Alltså det gör att mina hjärnhalvor inte riktigt vill samarbeta, vilket gör det svårt att plugga. Plugg under tentaplugg tider är inte att rekommendera!

Men jag måste medge att det går bedtydligt bättre idag än igår. Kanske tack vare all peppning jag får från Norrbottens inre skogar?! (jo jag snackar om den där snygga som jag skrev om förut. Min kusin Anette efterlyste bild, är de okej Daniel? Eller så gör du som alla andra Anette, skaffa Facebook! Magisk sida de där).
Eller kanske för att jag skriver av Sofies arbete som hon skickat till mig för granskning? (HAHA, NEJ JAG SKOJAR SOFIE!). Annars hade vi ju båda två varit tvungen att göra om hela arbetet, vilket kanske inte direkt är drömmen.

I morgon ska jag åka bil hem, kanske inte så intressant för er, men för mig blir det trevligt! Tänk er dryga två timmar i en bil tillsammans med två trevliga tjejer istället för tre timmar i en trång buss brevid någon okändis som kanske snackar högt i telefon eller som luktar illa (uuuhh). Fett nice. Torsdag är min nya favoritdag!Eskil och Anna-Lotta, also known as Skil and Hora-Hans.
(refererar till Jönsa Carlsson, fd Sofie. SYND att du själv
kom på ditt egna nya smeknamn JÖNS - höhöhöhö).


Speed of sound

Jag sitter som i en grill nu när solen lyser rakt in i ögonen. Jag lyssnar på Coldplay så musikproblemet har löst sig för ett par timmar framåt.

Det är tisdag idag.

Jag sov inte sådär jätte bra föregående natt, därför var jag inte lika duktig på morgon som jag först tänkt. Men nu sitter jag här på bibblan och har avverkat första frågan. Tre till kvar innan jag får gå hem, lycka till Anna! - Tack Lotta!

Kan ni inte ge mig ett tips på ett bra album som kan rulla in i mina öron från det förträffliga programmet spotify? Nej Benice, inte Veronica Mygga och Nej Sofie, inte Håkan Hel-döv! Tack på förhand!

Det är måndag idag.

Fråga mig inte varför det är en kilometers avstånd mellan bilderna i föregående inlägg. Verkar som blogg.se kruppar och inte vill hjälpa mig att fixa till det heller. Ni får helt enkelt ta det som det är.

Nu ska jag skriva på hemtentan som jag ska försöka få klart till på torsdag morgon. Ska nämligen hem till helgen och pussa på min käresta som jag längtar efter så mycket! VA?! tänker ni nere i Eskilstuna och övriga som inte fattat av tidigare inlägg. HAH jo säger jag! Och jävla snygg är han också, hö-hö ;)

Resedagbok

Jag tycker själv det är roligt att titta på andras bilder, så här får ni en resume av helgen som varit tillsammans med ett bildspel, typ.

Först vill jag bara dra lite kort info. Jag har tagit alla bilder med mobilkameran, så vill ni klaga på kvaliten föreslår jag att 1. Ni själva åker till Stockholm och tar egna självklart bättre bilder, eller 2. Googlar (ni vet google.se).
Jag har aldrig tidigare varit i Stockholm, med undantag för Gröna Lund en gång (alltså inte gjort stan - Drottninggatan etc), så det kan hända att jag skriver fel om vissa platser, byggnader men hänvisar även då igen till google.se.

Rulltrappan ner till Arlanda Express. Ni har säkert sett liknande bilder förr. Inte första - inte sista. Här har vi då min trogna resekamrat (kamrat annars också såklart) Fanny.

Jo lite hybris över att vistas i den kalla underjorden. Alla ni som sett de flesta Beck-filmer vet ungefär vilken skräckblandad förtjusning jag kände i detta ögonblick. Ska just börja shoppingen (vi hängde nästitill på låset till affärerna). En rondell med en stor fontän i bakgrunden, ligger brevid plattan. Alla som varit i Sthlm vet vad jag menar.Drottninggatan uppifrån en av Weekday affärerna. En affär som förövrigt inte föll mig i smaken, men som säkert uppskattas av många andra. Annars skulle den ju inte gå runt right?! Smart Lotta *klapp på axeln*.Fanny inne på Urban Outfitters (det är en sjuuukt varm second hand ej-Lotta-kläder butik). Här provar hon en regnjacka. Väldigt fin, men den hade tyvärr ett hål  så det blev ingen affär av det hela.Sen på kvällen åt vi Thaimat och träffade Fannys kompis Björn.En affär som låg på väg till Odenplan (därifrån vi åkte tbanan). "Onödigt och oumbärligt för kattälskare". Tyckte det såg ut som en onödig och mycket läskig butik!
Lördag provade vi rätt mycket skor och framförallt under en lång tid! Och efter helgen var vi båda två par skor rikare!

Vi åt lunch på Medborgarplatsen(?) och gick sedan ner mot Slussen.Vi gick över nån bro(!?) och sedan ner till Gamla stan.

 Sen fikade vi på ett ställe i Gamla stan som låg brevid Nobel museumet (nä, vi gick inte in).

Kungen var otacksam och vägra komma ut och hälsa när vi gick förbi.Sen posa Fanny med sina nyinköpta kläder. Jag blev less och fula mig istället.
Fast sen fick jag mat och blev lite mer normal igen.
Samma rulltrappa, fast på väg upp till Arlanda igen. Och så blev jag lite sjuk av den koldioxidförgiftade luften och det sjukt äckliga drickesvattnet i Stockholmia. Trött som fan blev man också! (därav skelögonen)
Som tur var ville norrmännen (som pratade förvånansvärt bra svenska) glatt flyga hem oss till sköna Norrland, Västerbotten och slutligen Umeå. Aningen kallare, men ack så mycket trevligare!


Jag hoppas ni nöjer er med detta, för bättre kommer det inte bli.
Om ni vill se fler bilder på me-myself-and-I måste jag be er maila till min tidigare nämnda kamrat Fanny då jag har mest bilder på henne och hon på mig. Ja ni förstår.
Det som kanske är mindre kul för Fanny är att bilderna på henne är tagna med en mobilkamera - de på mig med en sviiindyr systemkamera, hö-hö!


Deppis-glad

Visste ni mina 17 stabila läsare (som ibland kollar bloggen flera gånger per dag? Speciellt om jag inget skrivit..) som aldrig befunnit sig i Norrbotten, och ännu mer sällan i Arvidsjaur, att det finns en by utanför ju A-jaur som heter Deppis? NÄHÄ, men man lär sig ju något nytt varje dag right?

Mamma ringde ikväll och frågade om det var tråkigt idag (en mamma-kvinna instink kanske?) och till svar fick hon "Nä, vi åker ju till Stockholm imorn". Men jag drog en liten vit lögn för den här dagen har varit en piss-röv dag. Tråkig och omotiverande på flera plan. Inte direkt av någon specifik anledning, men det behövs nog kanske inte alltid. Fast såna här dagar är behövliga! För det är väl då man uppskattar resterande dagar så mycket mer?!

Fast emellanåt idag, som de flesta andra dar, har tanken slagit mig hur bra det är och vilken tur jag har! Så nä, allt har inte varit skit idag. Har ju dessutom varit och tränat med Sofie, vilket aldrig slår fel, och pluggat med världens bästa granne Maeve.

Idol nu!


Helgplaner

Måste föresten berätta klart om vad som händer idag.. Jag ska som sagt plugga, oj vad jag ska plugga, pumpa biceps, tricept och alla möjliga muskler med Sofie och packa inför Stockholmsresan jag och Fanny kommer göra över helgen!
I morgon bitti före fan ska vi bege oss ut till Umes flygplats, flyga ner till Fjållträsk, shoppa, gå på naturhistoriska(?!), sova, shoppa, äta och dricka, gå på Kvarnen (näää?) för att sedan flyga hem igen på söndag eftermiddag. Fast jag tror, till skillnad från min vän, att jag kommer att packa ner i alla fall ett ombyte kläder. Man kan ju liksom inte shoppa bara för att.. tänk om man inget skulle hitta?! Ja då är det bara gå där som den Norrlandslort man är och bära samma kläder i tre dagar.


Sofie och jag på kårhuset Origo. Svalkar oss vid ventilationen
efter en hård runda på dansgolvet.


Jag och Fanny i en park utanför Melbourne.


Tordag

Jag har egentligen inte tid med att ni läser min blogg, eftersom jag är fullt upptagen med att plugga.. Näe så farligt är det faktiskt inte och vi har mer än vecka på oss med hemtentan.

Har just ätit en brunch (tv4 nyheterna var för intressanta och mer viktiga i morse än att stiga upp och äta) och nu ska jag nog, när jag skrivit klart, i alla fall läsa igenom tentan noga, skriva ut den och göra snygga, färgglada anteckningar på sidan om. Varför måste jag låtsas vara mer ambitiös än jag är?

Igår var en bra dag. Jag och Sofie var i och för sig på det värsta passet någonsin mitt på dagen (inte det tygsta, utan det värsta, tråkigaste, mest omotiverande osv), men sen förberedde jag middagen, tvättade, städade, satte upp nya gardiner som behövde strykas och läggas upp innan jag började laga själva middagen. Blev pizza och pizzasallad som jag sedan bjöd mina fina på - dvs Fanny, Josse och Anna. Fannys kille Bear joina även han senare.
När jag var ute i köket och diskade undan kaffekopparna så fick jag höra av min granne att jag kommer "bli en bra husfru". Hon sa det efter att hon nämnt vilka fina glas/muggar/kökssaker-i-allmänt jag har. Hur kan man bli en bra husfru bara för att man älskar köksgrejer? undrar jag mig. Jovisst, mina eventuella barn ska inte behöva dricka ur en ful mugg hemma (enligt mitt tycke) - men gör det mig till en bra mamma för det?!

Vi planerade föresten nyår igår (det var nog innan du kom Anna). Jag och Fanny ska kolla på smällare från mitt fönster här i korridoren. Hon i fåtöljen, jag på stolen närmast fönstret. AKA F-E-S-T!

PIXTAS! Klicka på bilden för att se den större.1. During, 2. After, 3. Turrturr, 4. Bäst-Anna.


Skrattar idag


BiZy girl

Sitter och tittar på Idol. Är rätt trött i kroppen efter ett hårt pumppass med Sofie. Blir kanske så när man inte tränar lika regelbundet, var hem i nästan en vecka - 5 dagar blev det. En riktigt riktigt bra helg! Hann med rätt mycket också.

Idag har jag lekt moviestar en stund på skolan och nu behöver jag inte gå dit igen förens på måndag. Vi får nämligen en hemtenta utlagd på internet i morgon och den ska in nästa fredag. Får väl se hur mycket som kommer bli gjort i veckan med tanke på att jag och Fanny åker till Stockholm på fredag morgon och flyger hem igen söndag eftermiddag. Jaaaja, det kommer nog gå bra ändå! Blir inte bättre av att jag redan tvival på resultatet, haha.

Nu ska jag fortsätta kolla tv och dricka lite te.

Fredag är ändå den dagen som känns bäst

Piteå! Riktigt höstkyla i luften idag. Ångrar att jag inte tog med mig en annan jacka istället för skinn från Ume.. Men tänkte att det skulle bli lika varmt omn dagarna som där nere, men icket. Jaaaja. Man ska väl härdas för den stundande vintern.

Kom hem onsdag eftermiddag. Varmvattenberedaren hade gått sönder och allt vatten var avstängt, yes. Men som tur är har jag ju en händig bror inom just den branschen. Följde med Olle på kvällen till Kallax för att hämta Jonas, trevligt vilket jag inte skulle ha gjort.. Igår var jag också tacksam att min bror valde att bostätta sig i världens bästa by eftersom jag inte hade så stor lust att duscha i kallvatten. På eftermiddagen gjorde jag ett besök på bibblan (för att spara pengar på studentlittertur) och sen kom äntligen mina favoriter hem från skogen!

Idag är det städning som står på shemat. Danne är och löneförhandlar just nu och jag ska göra kvällens efterrätt - chokladmousse som kommer avnjutas efter en utsökt tjädermiddag. Jag hoppas jag lyckas, läste att det är lätt att få keso konsistens på den vita moussen..

Good luck, have fun!

Lätt middag? Nja.

Idag har det varit en mycket lugn dag. Gick på ett spinningpass i förmiddags, såg lite scrubs mitt på dan och sen på eftermiddagen frågade jag min granne om hon ville följa med till Pilen (ett litet shoppingcenter) och det ville hon såklart - dessutom gå istället för att cykla. Det var en mycket bra idé ändå till vi skulle gå hem då påsarna var tunga och Lotta börja bli hungrig. Nåväl. Jag tror vi båda hade en trevlig stund och Rasika hittade två par byxor för 178:-, inte illa! Sen blev det svensk middag för vår SriLanka granne - sill och potatis med gräslöksgräddfil och tunnbröd. Till efterrätt blåbärspaj med vaniljvisp. She enjoyed och Lotta blev mer än mätt, kan jag ju lova. Nästa gång blir det visst nått bröd tillsammans med curryris och grönsaker, mummaa!

Nu ska jag gå skola några dagar och sen åka hem till Piiiite, jag längtar!

Nej de är ingen vanlig dag..

..för de är Laylas 1 års dag - HURRA HURRA HURRA!
Jag minns så väl den där förmiddagen då din mamma skulle köra ut bilen ur garaget och jag och min mamma stod och viskade till varandra "Jag tror Agneta är gravid" "Jomen det har jag trott några dagar nu" fick jag till svar. Och bara några dagar senare fick vi det bekräftat!

Gårdagen började som sagt med EPP. Var där, i ett väldigt högljutt rum, ett par timmar och hann bli lite salongsberusad innan det var dags att cykla hem för att börja laga middag. Blev tunnbrödssnittar och sen en spenat- och baconpaj med västerbottens ost. Den tycker i alla fall jag, som även åt en bit i morse, var swajniiit god!
Sen fortsatte vi med lite alkoholförtäring, bland annat ute i köket med mina grannar och deras nollor. Efter några timmar bar det iväg på cykel upp till campus för utgång på kårhuset Origo. Först tänkte vi; åå herreguu, varför gick vi hit överhuvudtaget?! eftersom det var rätt lite folk där och rätt konstigt folk (där hänger bland annat en massa folk som bär overall, ni vet såna där som vart efter åren går får fler och fler märken att sy fast på sin fula dräkt.. nords som stog och kommenterade sin nyinkäpta whisky i baren) Nåååväl. Jag, Sofie och Pernilla drog några salt-sprit-citron shots, dansade och hade kul ändå!

Idag vakna jag vid 9 och värmde till min stora förtjusning rester sen igår. Sen låg jag och kollade lite Scrubs till dess visst somnade till en stund. Nu hade jag tänkte gå och hyra film på ica innan alla tar slut och senare cykla till Sofie, se filmen och förtära lite snabba kolhydrater! Ha en fin lördagskväll allihop!


Långhelg

På tal om veckans händelse i korren så är det tydligen tack vare MIG som tjejens klasskompisar kommer få reda på att dom var spritt språngande nakna och inte hade några underkläder på sig (som dom visst hade tagit för givet?).

Idag har jag haft den längsta och mest seriösa skoldagen hittills. Sen träna jag med Sofie, åt middag, tvättade och städade lite. Hur fan kan det bli dammigt så fort? Jaja.
I morgon är vi lediga, YEAH! Jag ska söka (tänk om jag hade kunnat skriva köpa) lägenhet, städa lite mer, handla och gå på EPP, efter-plugget-pub.

Det är torsdag och här sitter jag. Rätt trist. Men fort går det en vecka och så är det torsdag igen!

Grina dig till sömns

Ett relativt långt klipp, men helt klart värt att se, så länge man förstår engelska!

Klicka --> HÄR!


Studentsportardagen - jo jag tackar jag..

Ältar morgonens händelse ännu en gång (för er som redan hört historien).

Gick ut i köket för att göra frukost. Skulle vara ambitiös och koka ägg och kaffe eftersom jag hade bra med tid. Såg genom dörröppningen till "vardagsrummet" att kuddarna till soffan låg på golvet och att det stod fler glas än igår kväll på bordet. Som en spontan reaktion kollar jag såklart in på soffan OCH UPPTÄCKER VARFÖR KUDDARNA LIGGER PÅ GOLVET OCH INTE DÄR DOM SKA - istället ligger TVÅ(2) nakna människor i den som visst behövde lite mer plats. Blir smått chockad över det jag just sett (pungpedal och vanja-tanjas avlägsna släktingar) och frågar Rasika, min granne från SriLanka, om hon sett detta. Hon blir lika förvånad som jag och börjar berätta om nattens efterfest i korren som visst hade hållt henne vaken från halv 3 till 6. Själv hade jag sovit lika hårt som vanligt.. (Kan bland annat berätta om den där gången i Mission Beach då jag inte vaknade för ett brandalarm som visst gått 2-3 gånger på en natt). Vi bestämde oss i alla fall för att väcka dessa tu, eftersom ingen av oss kände igen dom och inte tyckte dom hörde hemma i vårat kök. Pinsamt var det att hitta dom och pinsamt skulle de bli för dom att hälsa MIG 'godmorgon'! Arg vart jag på köpet också! Inte mest på människorna i fråga, utan på hela situationen med att bo i korridor. Ja menar de är onsdag.. SUCK, JAG VILL FLYTTA! Helst igååår!

Sen gick jag ut och gick runt Nydalasjön tillsammans med Sofie. Trevligt var det och blåste lite extra mycket i annars så blåsiga Ume. När jag kom hem satt Maeve och hennes kille Johan i snusk-soffan - som jag i alla fall aldrig mer kommer kunna sitta i!


Nydalasjön (bild från google).


Ny vecka som börjar tisdag!

Nu tror ni säkert att jag varit i Ume jätte länge och hunnit packa upp väskor med mera. Men TJI fick NI! För igår när vi var på väg till busstationen så fick jag erbjudandet om att åka bil (en voffla såklart) ner i morse istället - och självklart tackade jag JA! Så upp före tuppen klockan 5, men he vare värt alla gånger!

Föreläsning och träff med gruppen på bibblan är ungefär det jag har gjort idag. PLUS (inte att glömma) kokat kaffe i kaffepannan som jag fick av farmor i helgen. OJ SÅ GOTT jämfört med den där kaffepressen.. Någon som behöver en?!

Kvällen har jag turen att få spendera med Sofie! Mat och Idol, inte illa kirrat!

Jag måste bara påminna mig själv om att ställa alarm när jag tvättar..!

Back to BiZNIZ

Är fortfarande i Pite, men ska åka tillbaka till Umeå om väldigt få timmar.. vet alltså inte riktigt när än så länge.
Har varit på stan en sväng med mamma idag. Vi fikade, köpte gardiner och utebelsning (nä, inget av det till mig), så hon var väligt nöjd - "Oh så roligt! Tack för hjälpen, man ska inte gå runt och vela nå länge!". Heh nääee..

Helgen som sådan har varit mycket bra! Kan nämna Zlatan, som verkligen är bra som satan, Dannes dopp i Rokån (jag var för feg) och att den slutar på en måndag - alltså idag.
I morgon är det skola som gäller för hela slanten igen. Men vi har verkligen världens slöaste kurs nu.. för på onsdag är det visst nån idrottsdag och på fredag är vi lediga - igen.

Kul att Takida äntligen kommit upp på Spotify, lagom till jag fått albumet på mp3. Fast det gör ju i och för sig inget, då slipper jag lägga in det på datorn.


Sportar hela dagen

Befinner mig just nu i stan. Jag har just laddat mobilen med det senaste Takida albumet, det taccckar jag för!

Annars har jag inte gjort så mkt idag. Agerat frisör igen (10 min senare så var håret bara 3mm långt), ätit kåldolmar (finns det något fulare ord för en god maträtt?!), spelat spel och myst på. Sen ikväll blir det tydligen fotboll för hela slanten. Lite pooocorn på det så ska jag nog överleva de 2 timmar som det minst tar.

Nä nu ska jag nog vara lite duktig jag med. Ha en fiin lördag kväll!


Till Anna: MEN GÖR DE DU OCKSÅ! :D

Frugan: Vad/vars vill du göra?


Svininfluensa?! Näää!

Måste bara skriva om hur sjuk jag blivit efter besöket hos Anna igår - sjuk på att tatuera mig!

Som ni kanske förstår av bilderna vill jag ha en på foten, i blomform. Min favorit av dessa tre är den första! Nåväl, inget som kommer på över en natt.

Bussresan hem gick bra. Fick sitta själv hela vägen, trots att det klev på en massa folk i Skellet. Sen köpte jag en jacka på VILA, hälsade på farmor som jag inte höll på att känna igen (men hon kände igen mig), handlade och åkte HEM. Har sen hälsat på bror och Wilma, sett Sverige förlora fotbollen och ätit glass i STORA LASS.

Men nu ska jag lägga mig så det blir lördag någon gång.


Vår busschaufför, vår busschaufför - de är en man med glatt humör!

Sitter på bussen och testar blogg.se för första gången från mobilen och det ser ju för tusan nästan ut på samma sätt som på dator! Just nu är vi i skogen mellan ume och skellefte. När jag kommer fram ska jag och mamma gå på stan en sväng, hälsa på farmor och ta det lugnt ikväll. Imorn blir det med nog mest troligt stugan i Stockbäcken, bastu, grillad fisk och så klart en massa mys på det. Sofie säger att vi ska kalasa nästa helg och du kan självklart räkna med mig! <:o) Puss och kram från Bureå, tydligen.

Pixtas nr 2!

Här kommer några bilder från hur det ser ut med de nya möblerna;


Ett tak och kablar hit och dit.


Kul att ni får ett tjuvkik på min överfulla bokhylla också!


Ska byta gardiner om nån vecka, men växterna är nya.


There you go!

Kanske inte så lätt att se förändringen för er som inte sett hur det såg ut innan. Jag hade nämligen ingen bra bild eftersom jag hunnit möblera om också. Är i alla fall mycket nöjd med resultatet! Kaaanske jag står ut att bo här några månder till.


En bild på Anna från igår när hon
hade i färgen. Varför tog vi ingen efterbild?

Nu ska jag packa klart, äta lite och cykla ner till sjukhuset för att sedan åka buss hem. De suger och jag börjar nästan ångra att jag redan åker hem.. bara nästan.Sup och svälj, trevlig helg!


Lotta leker frisör

Sitter hemma hos Anna som bor nere i stan. Hon har bjudit på middag och nu ska jag hjälpa henne färga håret (hjälpa en frisör färga håret.. hjääälp!).

Annars idag så har jag varit på bibblan på förmiddagen, lagat lunch som jag sen åt med god aptit, lyssnat på en föreläsning på datorn, varit på spinning och cyklat ner hit. Så det blir nog inga bilder på rummet ikväll - I'll try to do it tomorrow!

För hinner jag inte i morgon är det för att jag ska åka hem. Vet däremot inte vilken tid ännu. Rätt lustigt att redan åka hem faktiskt, men det ska bli roooligt!


Nu färgning!


Tugga mera tuggummi!

För alla er som inte läser Egoina och som missat detta sjuka klipp!Pixtas (fyndigt Lotta!)

Det blev sämst bilder på rummet nu ikväll då de är så mörkt, så tar nya imorn. Men ni kan få några andra gobitar från min nya super-mega-mobil!


Första bilden blev på Elvis (t.v) och hans pooolare på dagis (som bara
ligger några hus från där jag bor).


Jag och Fanny åkte till Ikea, Haparanda och Torne en dag. Här
har vi kafferast på kyrkoparkeringen i Kalix, YEAH!


Crossing border.


Eskil åkte cykelkorg på väg till faster.


Sökte fåglar i skogen utan resultat.


Wilma hade gaddat sig, RESPECT-HAA!


Polarisen i min frys. Tog ett jäävligt bra tag att få bort! Även
fast jag använde hårtork. (Borde ta bild på resultatet också..).GOD NATT!


Lill-lördag

Har haft en och samma långa föreläsning idag. Lät som om damen var från typ Arvidsjaur. Hon var både barnsjuksköterska OCH psykolog, snacka ambitiöst!

En kompis till mig hade länkat >denna< video på facebook och sen var jag tvungen att kolla upp fler liknande på youtube, haha. Jag måste kanske först varna känsliga tittare!

Annars hade jag inte så mkt att berätta just nu. Har en träningsvärk som heter duga men ska nog tvinga mig iväg på ett spinning-pass ikväll.

Ska försöka få upp nå bilder ikväll med. TJAO


Tisdag

Kollar på världens konstigaste program på femman, en morsa med 10 ungar - tvillingar och åttlingar. Och allt handlar typ om hur hon bevakas av media och sånt.

Klockan är snart 22.00 och det är fortfarande över 17 grader i Ume, helt sjukt!

Idag har cykla jag och Sofie till pilen efter skolan och där blev det köp av en skrivare. Leo heter han, liten och grå. Sen kom jag hem, tvätta och fick en jääävla huvudvärk som heter duga. Så då vilade jag mina gröna till jag blev allt för hungrig för att ligga kvar - då lagade jag middag.

Blir inga bilder på något rum ikväll, I'll do it an other day. Tjiing.

RSS 2.0