Fest, jag vill också festa!

Tänk att det snart är fredag igen! Oj vad veckorna går fort!

Sitter och kollar på finset.se. Bilder från Bellas fest igår. Shit alltså vilken fest! Är imponerad att hon, som hon skrev i sin blogg idag, "Var nykter under hela kvällen, hade ingen lust med alkohol när man ska vara på topp!" NU när hon äntligen får dricka utan att någon anmäler det till hennes mamma och så vidare.


Isabella och Nils
bild från finest.se

Kan berätta att jag inte har gjort så mycket idag. Vakna när min syrra och hennes karl kom hit vid halv 9 och sen har jag bakat småkakor och nougatrutor. Ska ut och gå nu!

Shopping och matlagning

Hittade en par skor :D Inga varma grejer, utan ett par som jag kan gå ut i. Dom får hellre dansas sönder än ett par i skinn!

Alla som har tv4plus kan ju bara inte missa Leilas fest ikväll klockan 9! "I två program lagar Leila Lindholm läckerheter som passar till Halloween och till fars dag." Jag som älskar att baka och laga mat! Börjar jobba om drygt en timma, men hinner nog hem precis till programmet börjar!
"I Halloweenprogrammet lagar Leila bland annat amerikanska specialiteter som ugnsrostad pumpa...." Något för er som inte upptäckt hur gott pumpa är!


Motton

Låg och tänkte igår när jag inte kunde somna. När jag och Fanny var ut och reste fick hon höra mig säga det första motton ett antal gånger, haha. Det andra stämmer nog mer bara in. Men blir man alltid klokare av sina misstag?

"Man lever bara en gång"

"Man lär av sina misstag"

Hejhej allihop

Ska göra mig klar och fara in till stan en sväng. Min symaskin fungerar ej.. vilket är jävligt eftersom den inte är använd så mycket och jag kanske fick den för 5-6 jular sen. Plus handla lite annat. Bland annat ingredienser så jag kan baka nougatrutor! (mamma ville ha). tss. Borde hitta mig ett par bättre skor också. Men jag hatar att shoppa skor!

Ikväll från klockan 4 till 9 har jag introduktion på stället jag ska jobba på i helgen.

Tack och gonatt

Hittade en bild på mig sen i lördags på facebook. Inte den bästa, men så här såg jag ut;


Wohoo.. juice är gott, vin är äckligt.

Har suttit och försökt få ut ett sånt här brädspel i.. ja, jag vet inte hur länge. Hur jäkla svårt som helst!
Nu ska jag stänga av datorn och hjälpa pappa med nå grejs. Hoppas ni har en bra kväll! Hörs imorn!

paltscwimen

Har varit och ätit middag hos faster i eftermiddag - PALT! Hon berätta i förmiddags att hon skulle göra palt och så har jag gått och tänkt på de hela dagen. Så när klockan var 4 och mamma börja tänka på vad vi skulle äta, ringde jag och fråga om jag inte kunde äta med dom.. haha.

Old photos

Gick igenom gamla bilder som finns sparade här på datorn. Till vissa kan man ju inte göra annat än fnissa.. Ett litet urval;


Jag har haft KORT hår en gång i tiden.
Tror jag gick i 7an.


Färgglada tjejer som just gått ut.. hm, 9an?
Fanny och jag.


Under en fem-dagars fjällvandring som gjordes genom en
kurs som vi gick på gymnasiet. Jag och en dal, agusti -06.


"Want help? -No we're just watching" HAhaha.
Bulgarien maj - 07.

Typiskt..

Jag som inte har fått jobb på mer än en månad. Och så planerar jag en lördag kväll (för att syrran kommer till stan) och visst fan ringer dom "kan du jobba lördag och söndag?". Inte för att jag inte vill jobba, men jag tycker det är så jäkla typiskt!

Nåväl. Har varit ute och gått på morgon och nu väntar jag mer eller mindre på att mamma ska komma hem. Det var för övrigt -4,5 grader när jag steg upp strax före 8. Då vet ni!


Tellie time

Ska gå och se det nya programmet som visas på 2an nu halv 8, Faktafrossa. Man kanske kan bli lite smartare?!
Efteråt blir det såklart Färjan som visas på 5an kl 8. Blir man smartare av Faktafrossa blir man bara mer.. hm, åka-båt-och-fest-sugen av att se Färjan.. haha. Eller nå sånt. Ha en bra kväll!

Som de tågluffare vi är

Nu har jag och mamma bokat biljetter ner till Eskilstuna mellan jul och nyår! Vi åker den 25e på kvällen (vi ska åka tåg) och kommer hem den 31a på förmiddagen. Så hela 5 dagar kommer vi att tillbringa dära :D
Mammas 6 syskon bor där nere.. Så har en hel del släkt att hälsa på PLUS att vi ska på dop! Mitt lilla kusin barn, halv australieniska prinsessan Layla (uttalas Lejla) kommer till Sverige i slutet av november och ska döpas den 28e december!
Eftersom jag bodde hos dom i Brisbane under hela mars månad tidigare i år (då vi fick veta att Agneta var gravid) så känns det extra viktigt att få träffas nu när dom kommer upp till kalla Norden! Så äntligen är det bokad och klart!

Greg, maffia papa, mama och Agneta
Mt Cootha med Brisbane i bakgrunden

Behövda

Vad skulle livet vara utan mina darlingar?


The Hellacopters - Darling Darling

BB is back on track

Sveriges proffsiagste bloggare är nu igång igen, Isabella Löwengrip (då hon inte vill blogga under smeknamnet Blondinbella längre - som att det går att ändra på två veckor). Jaja. Jag gillar de. Hon och hennes blogg alltså.


Gillar detta; inlägg. Mycket smart drag att köpa en pälsjacka (precis som att hon inte hade 10 pälsar sen tidigare!?) för 14tusen istället för en klänning för 12tusen!

HallO

Har just käkat lunch. Nån grön böngryta (mungbönor, kan dom ha hetat då?) tillsammans med tomat, pumpa och äggplanta. Den gröna grytan ska visst va en bra diet för yogamänniskor. Själv hatar jag yoga eftersom jag är så jäkla ovig, men det kanske inte är så dåligt att prova en diet i några dagar?
Det stod i papprerna att man ska äta det i minst 10 dagar, men syrran kommer på torsdag och vi ska ut och äta fredagkväll, så äter jag det till dess. Plus att det är feezt på lördag. Ska prova på att göra sushi till dess. Någon som vet vad man ska använda för ris? På baksidan av sjögräsblads förpackningen stod det bara "använd shushiris". Okeeeejjj!!??


Lördagkväll var riktigt kul! :D Amanda är en helt underbar
människa och hennes kompisar var riktigt trevliga!
Där vid halv gick vi ut och dansa! Haha..
(en gammal bild på oss. Bulgarien maj -07).


Söndagförmiddagen behöver vi inte nämna eftersom jag är duuum. På eftermiddagen följde jag med Fanny (SOM VAR HEMMA TILL MIN LYCKA!) till hennes kusin med familj. Myche trevlliT!

Eftersom det tog ett tag för mig att skriva detta inlägg så var det ett tag sedan jag åt den där lunchen, haha.

Photos

Här kommer bilder som jag tänkte lägga upp tidigare i veckan.. Better late then never


Kokade pumpa en dag.. MmmM--mmmM så gott!


Märket från den feta nålen som tog blod av mig.


Fick värsta luggen en dag då jag torkat håret.

Sko vä daanch?


Laurent Wolf - No Stress

Kändissnack plus bilder.. ojoj

Tänkte bara berätta att jag såg filmen "Man on fire" igår kväll. Jäkligt bra film!
Före det var jag och hälsade på några brudar som skulle ut och festa. Dom skulle till ett ställe där det är 20.. så jag hade ändå säkert inte tagit mig ut. Jaja. Men ikväll! Då ska jag ut. Först till Amanda :)

Idag gör jag inte så mycket. Läser och kollar runt. Bland annat; min granne till höger och detta; Patrik Larssons 5 i topp, Mammas nya kille, (klicka på länken längst ner "Bandmedlemmar"). Lyssna gärna på hela, men speciellt noga vid ~2:17! 
"Svante Elfgren, basist i Shanes. MEN sitter nu för tiden i Stockbäcken i Piteå och cashar in och så här (nånting som jag inte hör vad han säger)".
För er som inte visste så känner vi den omtalade Svante! Dom har förövrigt spelning i Stockholm i helgen, så deras hund Mixi (våran hund Eskils mamma) bor hos oss nu.. över helgen.
Jag och Svante jr, min vän Jonas!

Så det kan gå. Kaanske man ska börja med det önskade potatisgratängen som det visst var någon som beställde.
Hoppas ni mår bra idag!

Var e brudarna







Åker till stan en sväng för att hälsa på lite folk. Ha en trevlig fredags kväll!







*Hgdbk%/(

Syhelvetesmaskinfan har slutat funka.. Men jag har fått lönespecen för september! woopwop.. Kanske jag överlever november månad också!

Tänd ett ljus du också

Hedra minnet av Carolin Stenvall och visa stöd för hennes anhöriga ikväll klockan 8!

film

Oj vad längesen jag såg filmen "Änglarnas stad". Såg att den gåt på kanal 9 ikväll och har tyvärr inte den kanalen.
Så för mig blir det nog "Om Sara" (som visas på 1an halv 10) eller "Man on fire" (som visas på 5an samma tid).

Axelander Skarsgård eller Denzel Washington?
Svensk drama eller amerikansk actionthriller?

mjusik

Satt och klicka runt på youtube och kom på att det var ett tag sen jag lyssnade på The Presets. Om det finns någon som inte hört dom förut;


The Presets - This boy's in love

friday, oh friday

Idag är det en lite seg dag. Det är grått och trist ute och klockan är bara halv 1. Har kanske varit uppe för länge? :O
Nålar och håller på. Ska sy nå grejs åt morsan. Har även varit ut och gått på morgon och sen surrat med syrran i telefon.



Från inget till allt

Jo hej!
Igår efter att vi gått på morgonen, druckit kaffe och allt de där så ringde jag och efterlyste lite jobb. "Det är ju en dålig tid nu och blabla". Men då efter en timma eller så ringde det igen! Och jag fick jobb nu ikväll, men gick introduktion igår kväll. PLUS att jag blev väckt i morse kvart över 7 "kan du komma och jobba!?" "Eh, jo.. men jag måste cykla, så jag kommer när jag kommer". (jobbet ligger i grannbyn). Nåväl.. Så jag är bara hem några timmar för att sen sätta mig på cykeln igen :)

Fiint väder ute idag! Skulle nästa kunna tro att det är vår.. om det vore så väl.

På tisdag.

Några timmar senare och 4½ dl fattigare på blod sitter jag här och kollar lägenheter och lite annat. Bland annat Sensation White biljetter för 500kr på blocket.se!!! när det kommer till Köpenhamn den 15 november!! SHITTTT va sugen man blir!!
Men när man ingen inkomst har så är det enklaste att bara klicka bort sidan :(

Va kul att ni hann få biljetter till Metallica konserten Peter!

Vi var ute och gick i morse igen. Betydligt varmare idag! Nästan vårväder ju.
Ska fortsätta pyssla lite med tovningen idag.

regn och bra musik

Usch det regnar ute. tur man får vara inne. Jag tovar lite och mamma rensar åkerbär.
En skön låt passar alltid bra!


Coldplay - Speed of Sound


Fick ni tag på Metallica biljetter Peter?

Scary as

I morgon ska jag tömmas på blooooood. Dom ringde förut och frågade om jag hade tid - och visst har jag det!
Men jag föredrar att sticka i stället för att bli stucken. Det gör ju faktiskt lite ont att ha armen stasad och den ska visst sitta kvar under tiden man tömms också.. Tur det bara handlar om 15 minuter!

Måndaaaggg!!

I morse var det kallt nog för att prova vad nya vinterjackan höll för, nämligen -5,6 grader (vid klockan 8). Vi kändes oss riktigt hurtiga som gick ut och gick ändå.
Annars idag ska jag sitta och välja ut bilder som ska framkallas. Någon som kan rekommendera någon sida för sånt?

Dagens outfit;

Blått underställ från Fristads ;)

Ladda inför ny vecka


Nu stänga datorn för idag för att gå och se tv. Ska upp tidigt (kanske inte kan tyckas för en del..) för att gå ut och gå. Gruvar redan för hur jäkla kallt det kommer att vara. Men det är bra att man har något att gå med eftersom man inte kan snooza då.

Hoppas ni haft en bra söndag och helg i övrigt! MWAH!

För sent!

Har inte länkat denna sjukt bra låten förut så nu är det dags! Hade den som ringsignal ett helt år och bytte för kanske två månader sedan till Coldplay - Viva La Vida. Dirty South är en stor Dj från Australien. En braaa remxiare!


Dirty South vs Evermore - Its too late

Mackor och kyla

Jag älskar mandariner! Speciellt när dom är lite syrliga. Åt precis två stycken och fick typ halsbränna av det. wierddd..
Vi åt föresten den godaste såsen, av kantarellerna mamma hittade förut i veckan, till middagen! MMmmMm-mmm!

Lite bilder från min dag;

Cyklade hem från faster. Hon bjöd på kaffe och smörgås och
så såg vi på nyheterna om Carolin Stenvall..

Det var så vackert ute att jag grät en skvätt, haha!
Mina ögon tåras lätt när det blåser.

I skuggan av cykeln sprang Eskil snällt brevid.

Mina bröön ute på bron på avkylning innan de ska in i frysen.

Och för er som vill veta är det -2 grader ute just nu!

svårt beslut.. dagens ilands problem

Vilken film ska man se ikväll? "I hennes skor" (som visas på 3an) eller "Mord och inga visor" (som visas på tv4+).



När man kollar upp "mord och inga visor" lite mer så ser den jättetråkig ut.. iaf på bilderna, haha!


frast *


Godag söndag

Idag är det frostigt och vackert ute. Kommer nog inte att hända så mycket idag. Ska baka bröd och hälsa på faster.. thats it.
Gjorde inte så mycket igår heller. Gick och hälsade på storebror och hans barn och på kvällen kom Anna hit :D

Allsvenskan nästa år för Pites damer! Coollltttt.

Sing nshit

Idol, brukar ni se det? Inte jag. Fast ikväll! Håller på att baka en kladdkaka och när den är klar ska jag in till stan (igeeen) för att se då, som sagt, Idol.

Hoppas ni har en bra fredagkväll! Sooo long!



grattis

Nu har jag kollat vem som vann de olika kategorierna i gårdagens Blog Award.
Har inte ni heller kollat förens idag? Klicka här.


Bild från Veckorevyns hemsida

Vet inte ens vilka hälften av alla vinnare är och orkar inte kolla upp alla bloggar. Känns som att jag redan har mina favoriter som jag följer. I kategorin "Bästa partyprinsessa" tyckte jag att Malin skulle vinna, eftersom jag gillar hennes blogg. Verkligen en översittare! Haha! Till exempel; "Idag köpte jag tre halsband som kostade 250 kr styck. Men det var ett inpulsköp och jag säljer dom nu för 100 kr styck. Först till kvarn!". lmao!

SOS Vofflan

När jag vakna i morse regna det!! Fast snö-blandat-regn, så det var inte sååå fantastiskt ändå. Haha!

For till stan klockan 9 men var tillbaka hemma igen klockan 10. Pappa fick en ny tid halv 1, så ska köra tillbaka igen om en timma..
Hälsade på Tove och Tommy en liten stund. Och dom kanske följer med till stan nästa gång jag far in?

Så behöver ni hjälp med sjukresor? Ring mig! :D

mot tvn


Tack och gonatt

Ska vi dansa?

T.I feat Rihanna - Live Your Life

Snygga pojkar och hjärtfel

Känns som att klockan är mycket mer än vad den egentligen är.. Har då inga planer för kvällen. Ska nog se SOS Gute vid 8! Brandmän är ju goooode snygga!!  Som i somras då jag jobbade på sjukhuset.. Där träffar man ju på ambulaskillar då och då.. och SHIT va snygg vissa är alltså! Men då tränar dom på arbetstid också.. kan ha något med saken att göra.


På tal om sjukhus. Pappa ska stöta hjärtat i morgon på förmiddagen - igen. Så jag ska va chaffis..
Han har hjärtflimmer vilket betyder att hjärtat slår för fort och i otakt. Man blir tröttare och risken att få en blodpropp är större. Därför ska han i morgon sövas ner och då ger dom hjärtat en elstöt som gör att det kommer i balans igen. Hopefully..!

Gala

Har det undgått någon av er som klickar in på min sida att jag läser massor med bloggar varje dag?!

Väntar i alla fall med spänning hur Stina, Malin, Bella (om hon ska dit?!) och alla andra ser ut på kvällens Blog Awards! Men fyy fan va pengar dom spenderat!! Kanske bara Mogi som skvallrat lite om hur mkt.. och hon kanske är värst av alla?


LulÄ shopping

Idag for jag och mamma till den kalla staden Luleå. Vårat mål var att hitta vinterjackor och vi kom båda hem med varsin!

Gick in på en affär där jag provade en svart jacka och efter ett tag gick vi in på en liknande affär. Där fanns samma jacka men bara i bronsröd. Och den försäljaren var så duktig att jag var nära på att köpa den! Även om jag från början ville ha en svart jacka.. Shit alltså. Tur jag hade mamma med mig!

Köpte även en lila t-shirt från Divided och en ögonskuggspensel från MakeUpStore.


Men min är svart. JA!

Storstadspojken n me!

Idag läste jag på Nils blogg att han hade lagt ut sitt mobilnummer på en annan internet sida, eftersom han ville veta vilka hans läsare var genom sms och mms. Så jag skickade ett sms till han idag där jag skrev bland annat att jag var från Pite. Trodde inte alls att jag skulle få svar, men efter bara några minuter kom det till min förvåning;

"Hej lotta! Vad kul att du läser, det är fler från piteå som hört av sig.
Ni piteåbor verkar trevliga. Ha en bra dag du också mvh, nils".

Tycker det är lite lustigt att han skrev ut Piteå, då han några gånger "skrytit" (hur det nu stavas) med att han är norrlänning. Haha, kul i alla fall!

Med tårta och sång

Grattis storebror Peter på födelsedagen!




Bara nååågra år kvar till 40 nu, mohahahahahahaaa

månens dag?

Ny vecka, nya möjligheter. Har inga planer för veckan annat än kalaset i morgon (storebror blir äldre).

Lördag kväll var kul! Massor med folk på dansgolvet (nästan för mkt), en hyffsat bra dj men jättevarmt!
Igår var jag lite trött. Låg i soffan och såg tv hela dan.

Gör inte så mkt idag. Vad gör du?

Vårt mål - alkohol!

Soz guys att jag inte skrivit nå mer sen igår.. Har bara inte suttit vid en dator något.

Igår var vi och bada och sen åt vi tacos, jävligt gott! Efter de fsåg jag tv och var chaffis hela kvällen. Och idag har jag och mamma varit till stan en sväng.

Just nu har vi förfest hos en klassis inne i stan. Eller det är rättare sagt två gamla kompisar som bor i samma lägenhet :)
Sen blir det utgång. Blir väl så att ansvariga lillasyster måste ta hand om en allt för full storebror!?!!

gaderF

Att en rubrik som "fis fis" kan ge fler läsare, haha.

Har varit ute på en promenad nu på förmiddagen och strax ska jag cykla till byns skola för att hämta Wilma, min brorsdotter.
Och senare i eftermiddag ska vi hämta upp Emma, systerdotter, på hennes skola och även Stina, också systerdotter, för att åka och bada. Efteråt ska vi hem hit och äta tacos!!

fis fis

Sitter och väntar på att min mor och far ska komma hem. Dom ska få ärtsoppa -uuuähh- till middag och jag ska äta plättar!

Har skrivit två kort som jag ska skicka iväg efter middagen. Tänk er så kul det kommer bli för de som öppnar korten och får läsa/se dess innehåll! Varför skickas det inte mer handskrivet? En anledning kan vara att det tar längre tid, men what the heck, jag har all tid i världen att göra mina vänner glada!


ööh, i sängen!?

Kollade nyss upp Tracklistan på P3 och hittade en låt jag aldrig hört förut. Den får godkänt även om jag hört bättre låtar i mina dar, haha. Kanske inte vad jag lyssnar på i vanliga fall.
Countryfeeling som får mig att tänka på en människa långt borta.


Amy Macdonald - This Is The Life

Reeeegn hos mig

Efter lite vägande fram och tillbaka har jag bestämt mig för att ta på mig regnkläder och cykla upp till faster.

Kollade just på tv.nu och såg att dom visar en dokumentär på tv4+ ikväll;
Flickan med fyra armar och fyra ben. "I den avlägsna Indiska by där hon bor tror folket att hon är en levande gud medan läkare hävdar att hon bär på en siamesisk tvilling som kommer ta död på henne." 
Verkar intressant!

Lakshmi Tatma

regn torsdag

Jag borde gå ut, men det regnar.

Man blir verkligen deppig.

Blev deppig igår också, när jag skulle sova. Kom och tänka på hur jag hade det för ett år sen. Hur störda människor det finns där ute i världen. Hur dåligt jag mådde.

Jag hör dåligt och jag fattar trögt. <- dålig låt!

HALLÅ onsdag!

Fiiint väder ute idag! Ska ut en sväng innan jag i eftermiddag ska skjutsa en systerdotter in till stan. Hon ska skriva eumoppe-körtkorts prov, wöööw! Och jag ska lämna in storebrors mobil (världens bästa SE W760i, not) som höll jättemånga veckor.
Kolla in det fina vädret! dock taget genom rutan med webcam, haha!

Ha en bra dag!


Ännu mer meida

Hittade just (eller för en stund sen eftersom jag hunnit gå igenom nästan hela) en ny intressant blogg!

Nämligen Sanna Brådings. Cool tjej det där! Hon skriver ibland om sina kompisar Swingfly och Rusiak.. WOW!
Som hon själv skriver är det "en blogg om vägen tillbaka, via en liten avstickare i fängelse!". Eftersom jag inte förstod från vad hon menade kollade jag upp det. Hittade en artikel om att hon köpt och brukat kokain och amfetamin. Shit happens..

En karl räcker för mig!

Igår innan jag somna låg jag och tittade på en dokumentär som gick på ettan. "Fyra fruar och en man" hette den och handlade om en man i Iran som allt eftersom tröttnade på sin nyaste fru och skaffade sig en ny och yngre. Han själv var säkert kring 60, hans äldsta fru kring 50 och innan dokumentären slutade hade han precis skaffat sig en ny. Hon såg ut att vara kring 15.. :S Han hade säkert barn som var äldre än henne.
USchuschushcHH!

Fick ett sms tidigare idag som jag fick mig ett gott skratt av. Till exempel;
Vad har män och moln gemensamt? När de dunstar bli det en bra dag.
Varför finns män över huvudtaget? För att vibratorn inte kan klippa gräsmattan.

bluäää

Tisdag och det blåser massor ute, men solen skiner som aldrig förr! Ska gå en promenad strax och sen käka världens godaste lunch; spagetti med tonfisk i någon slags tomatsås! Mmm-m.

Annars händer det inte så mycket hära i byn. Och jag vet inte vad jag ska skriva. Ha en bra dag!


Jag i Melbourne, maj -08. Fannys bild.

Kämpa på Lily!

Hur mycket orkar en människa egentligen gå igenom?

Jag tänker på Elin. Jag tycker att alla ni andra också ska skänka en tanke till henne och hennes dotter Lily!


Min helg

Som ni kanske förstår har det varit fullt upp i helgen, så jag har inte haft tid att sitta framför datorn.

Fredag kväll var jag chaufför När jag väntade på att få köra hem folk så var jag till en liten inflyttningsfest i stan;


Tog bara kort på Ida och Jennifer :)


Redan vid halv 11 på kvällen var det minusgrader och frost

på lördagförmiddagen vid klockan 11 var frosten kvar!

På lördagen gick jag och Josefin på stan och köpte en present åt Fanny (som fyller 20 på onsdag).
Det blev ett läderarmband från Thomas Sabo och en snöflinga som man hakar på;



Och på eftermiddagen kring 3 följde jag med Ida, Elin och Peter på en inflyttningsfest. Det kom bra med folk och det var en riktigt trevlig fest, även om medelåldern var betydligt högre än våran ålder. Har ingen bild från den festen däremot..
Så igår söndag var jag trött hela dagen!

Var det papegojblomma?

Vi var även in på Dollar store idag och titta vad jag fann;


På bloggen Kåkhuset (som jag klickar mig in på några gånger varje dag bara för att den är så bra) har det pratats en del om denna, så jag kunde inte låta bli :)

HÄLG i mitt hjerta

Har varit på möbelaffärer med faster idag. Försökte hitta något åt min kära vän, men misslyckades. Hon hittade, som vanligt, krukor, vaser och fat. Haha!
Före var vi till farfars grav och frös. "Undra om dom också fryser?!" "Det tror jag knappast."
Och nu har jag gjort en grekisk sallad och mintchokladmousse med rom.


Farfar Felix bor i himlen med
resten av änglarna


Denna sköhet vill jag ha i julklapp!
(när jag var liten ville jag ha en kossa! tycker
fortfarande att dom är fina)


Mintchokladmousse alá Lotta

För bra!


The Pussycat Dolls - Magic

Tack och gonatt

Tiden går fort när man har kul. Och nu är det strax läggdags.

I morgon är det fredag! fuk YEAH! Även om lördagar är min favorit dag så kommer fredagar på andra plats. Fanny och Josse kommer hem från Umeå över helgen, så det blir kul! :D Fanny fyller år på onsdag och ska firas här hemma på lördag, men jag har ännu inte köpt något.. Det löser sig nog!
I morgon ska jag följa med faster till en möbelaffär, göra en sallad och en efterrätt åt mamma (som hon ska bjuda främmande på på kvällen) och baka bullar, ifall jag hinner. Det är ju kanelbullens dag på lördag! Kommer ni hampisbor?

Lotta

Tandvärk och pizza

Idag regnade det i Piteå. Alltså plusgrader och inte snökyla :) Men det sägs att den första snön, om än den inte ligger kvar, brukar falla kring den 14 oktober (=min storebror blir GAMMAL, fnizz).

Jag har inte tandläkar skräck, men det kan göra riktigt ont att gå till tandläkarn ändå! Och vill man ha bedövning när det ska borras och liknande så gör ju nålen som körs in i tandköttet också ont!!

Ja jag har varit hos min porugisiska tandläkare idag och rensat ut fyllningen i min döda framtand (man ska egentligen inte behöva göra det, men eftersom en del av min rot har försvunnit så har jag haft känningar i den! Den är alltså liiite kortare (vid roten) än min andra tand som lever). Alla som gjort en rotfyllning någon gång vet att man får fetaste klämman över tanden som gör jävligt ont vid tandköttet! Och eftersom min tand är död så ska jag inte känna något, men när han höll på och resna med nån metall grej (såg ut som en litenliten skruv) så var jag ändå tvungen att ge mig efter ett tag och ta den där bedövningen eftersom de var riktigt obehgligt och gjorde lite ont. Så nu har jag en ihålig framtand tills jag ska tillbaka igen om en månad för att rotfylla den igen. Så är det!

Efteråt gick jag på stan med Tove och Tommy. Men eftersom det inte är lika kul att gå på stan när man är arbetslös, så stanna vi inte såå länge. Jag for och handlade på Ica och sen hem och gjorde pizzaaaa. Godaste ever!

Nu ska jag och dricka kaffe hos faster!

Listad

1. När gick du upp idag? Strax före 9
2. Diamanter eller pärlor? Pärlor
3. Senaste film som du såg på bio? The Love Guru (jag och Tove var ensamma i salongen)
4. Vad åt du till frukost? En mugg välling och en skinksmörgås
5. Vad är ditt andra namn? Ida
6. Favoritmat? Kyckling av olika slag!
7. Den maträtt du inte gillar? Pölsa, renkött
8. Vilken är din favorit-CD för tillfället? Viva La Vida, men lyssnar mest på radio
9. Vilken bil kör du? Mammas Golf eller pappas Voffla
10. Vilken är din favoritmack? Statoil
11. Vilka mänskliga karaktärsdrag, kan du bara inte med? Dryga och allför självupptagna människor
12. Vilka är dina favoritkläder? Jeans, linne och en kofta
13. Om du fick åka vart du ville vart skulle du åka då? Canada (eller Aus och hälsa på Layla och Mitchell)
14. Favoritklädmärke? Inget speciellt
15. Var vill du dra dig tillbaka? Hemma
16. Favorittid på dagen? Eftermiddagen
17. Var är du född? Piteå BB
18. Vilken är din favoritsport att se på? De gånger jag kollar är det fotboll
19. CocaCola eller Pepsi? Cola!
20. Fotboll eller ishockey? Fotboll
21. Är du en morgonmänniska eller nattuggla? Lite både och
22. Pedikyr eller manikyr? Manikyr (men det är inte äckligt med pedikyr, som vissa tycker)
23. Några spännande nyheter att berätta för oss!
24. Vad ville du bli när du var liten? Sjuksköterska
25. Varit i Afrika? Nej
26. Nånsin rullat in någon i toapapper? Nej
27. Varit med om en bilolycka? Nej
28. Favoritdag i veckan? Lördag
29. Favoritrestaurant? Har nog ingen..
30. Favoritblomma? Rosor
31. Favoritsnabbmatsrestaurant? Max
32. Äger du en cykel? Ja
33. Vem fick du senaste mailet från? Storebror Peter
34. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort? Ingen
35. Läggdags? Beror på vad som händer ikväll
36. Senaste personen du delade en middag med? Morsfars
37. Vad lyssnar du till just nu? Alltid P3!
38. Favoritfärger? Grön, svart
39. Hur många tatueringar har du? 1
40. Har du någon piercing? 4 i öronen

Jag utmanar alla som läser denna lista! Skriv gärna och berätta om ni gör den! :)

Lilla Papworth

Jag tror jag berättat om min gamla chef Ryan förut (som jag hade när jag jobbade i en pub i Muswellbrook, Aus). Nu hör jag av honom ibland på facebook, så även idag. Haha!

"your excited about me coming over arent you?
can you do me a favour?? see if roxette are playing when i get there and i will shout us tickets"

Han ska som sagt komma till Europa i början av nästa år och då även hälsa på mig i Sverige. Det skulle vara kul om han kom, men jag tar det med en nypa salt eftersom han ska börja på ett nytt jobb snart och jag tror inte han vill sluta direkt efter.
Och han är ett stort Roxette fan! Så jag försökte kolla upp om dom har nån spelning nästa år och fann detta på deras hemsida (skrivet 11/8 -08)

Roxette's US #2 single from 1989, "Dangerous," has entered the Australian download chart at #30. "The Oz people are famous for their exquisite taste. Marie and myself are very happy indeed" comments Per.


Haha!.. Men jag kunde tvärr inte hitta någon spelning någonstans.

För några helger sen hade han lyckats med att ragga upp en norsk backpacker som var ute i Singleton! Detta hade han lyckats med (enligt honom själv) eftersom han skickat ett sms till henne på norska där det stod "jeg vil dansemed deg...jeg gleder meg til a kysse deg!!!!"  vilket fick henne att smälta. HAha!!

RSS 2.0