hJäääälp

Idag åker jag till Jämtland och Strömsund! Håller på att ladda batteriet till ipoden och filar på packningen. Vad ska man ta med för kläder egentligen när vädergubbarna säger REGN?! Blir inga shorts (herrreeguu, det är ju ändå juli!) och en rökig regnjacka.. Sad but så jävla sant.

Sen sist har jag jobbat, chillat och dillat med Fanny, bestigit berg och shoppat.

Men nu är det Sofie, Jon och massa glada strömare som gäller för i helgen. Varför måste vårat land vara så avlångt?! Gruvar redan för söndagens hemfärd = buss i hundra timmar (i alla fall 8).

Bland annat i min pod > cooltjej_97 <


En kväll då jag och dataFanny besteg berg och bakade bröd.


Ser ju nästan ut som Skogsmulle himself! Eller vad säger du Benny? ;)

Grädda bulle

Väntar på att bulldegen ska jäsa klart!

Helgen som sådan var bra. Tog mig först inte ut på krogen (j**")#&la kUU* vakter) men sen när jag väl gjorde det var det massor trevligt. Söndag hände det inte så mkt, grattade faster och hängde med favvo Fanny.

Idag har jag jobbat vilket inte är så jobbigt när det är sugväder ute. Jobbar en dag till och sen har jag semester, dvs ledig i fem dagar!

Idag fyller Jon (Sofies kille) 20, grattis!


Jag och Anna i lördags!


Sara, jag och Ida.

In i dimman!

Lördag och det är sviiinkallt ute, runt 13 grader har det varit hela dan. Det är ju ändå mitt i juli, så lite tycker jag solen kan bjuda till, men icket. Jag som är ledig och allt.
Har tillbringat dagen med att gå i lite affärer. Köpte mig en onödig men fin grej på Duka (mjölkkanna + strösockerkanna), en present åt faster och en till present, som ej kan nämnas här.. tihi. Sen i eftermiddag har vi haft främmande så jag bakade till en efterrätt.

Igår efter jobbet var jag och mamma på revy ute i skogen. Visst var de trevligt, men jag vek mig inte av skratt. Erkänner att jag hade större förväntningar.

Ikväll är det fezt. Ska göra mig i ordning och sen ska vi hämta Anna. Sup å svälj, trevlig helg!


Röv-träningsvärk imorrn

Aaah va kul med kommentarer, bara de gör att man vill fortsätta skriva!

Efter en dag på jobbet cyklade jag hem och blev helt blöt i svett. Kan bero på, eller jag är säker på att det beror på att det var nästan 30 grader, jag hade ryggsäck och det är 1,5 mil hem. Har cyklat hem två gånger tidigare också på senaste tiden, men då utan rygga = ovarmare!

När jag kom hem var huset invarderat av tre stöddiga 6-8 års tjejer (ooohhnoo när dom, speciellt en, blir tonåringar!) som gärna ville med och ta sig ett dopp med mig. Efter de somna jag framför en film och sen åkte jag till skogen och åt en grillad korv.

I morgon jobbar jag kväll. Före de hade jag tänkt på stan en sväng. Var ju skiiita längseda jag var dit.

Nämen det jag som ser fram emot nu (då varken fanny eller anna är hemma till helgen och josse bara tofflar i hemmings till helgen) är nästa helg. The next big happening of the summer, dunder i Strröööööm! Sofie, jag tror din bror blev lite rädd att jag skulle ta hans stuga så han erbjöd mig sitt rum, haha!

Nu ska jag fortsätta se den där filmen jag somnade till förut. Ciao!

RSS 2.0