Skön torsdag

Bara jag och Jelena hemma idag, sköönt! För igår var Brock sjuk så han var hemma och när både han och Mason är hemma samtidigt vet man att dagen inte blir lika bra. Sad but true.
Var på pump igår kväll och eftersom instruktören,som vi egentligen skulle ha har fått bröstcancer (typiskt eftersom bröstcancer helgen var förra helgen här) så hade vi en annan som körde en äldre skiva. Och på den skivan var både Carola med och E-type! Lejt.

Vet då inte alls vad jag ska göra i helgen. Kanske ingenting? På tisdag nästa vecka är det en stor dag i Australien eftersom det är dagen för Melbourne cup, en JÄTTEstor hästtävling. Så då ska jag nog följa ut med Elissa en sväng. Så jag funderar på att fara till Fanny nästa helg om hon nu inte misstycker?

Ska jag fara hem innan den svenska sommarn så jag kan fara hem och jobba eller ska jag stanna kvar till augusti och kanske fixa ett nytt jobb i en annan stad till i maj?

Vad äter man för sötsaker under jul i Sverige? Kunde bara komma på pepparkakor och klappgröt (men dom har ju inte lingonsylt här..).

Ha en bra dag!

Hejhopp

Halvsov till kvart över 10 idag då jag bestämde mig för att det var dags att stiga upp. Ser ut att vara riktigt varmt ute idag, men har inte tagit mig ut ännu. Ska nog cykla ner till stan en sväng tror jag bestämt.
Igår var jag med Kyle på dan. Först var vi på gymmet, sen åt vi lunch och sen körde vi omkring här i Singleton för att jag skulle få se hur det ser ut. Vi for förbi bland annat förbi några gruvor, olivodlingar, kolla på var fladdermössen håller till om dagarna och så en sväng hem till han. Sen kring 4 skulle hans lillebror in till stan (Kyle bor utanför stan i skogen) så då skjutsa dom hem mig också. Hann tvätta en tvätt och hänga upp den precis innan familjen kom hem igen. Och precis när dom kommit hem ringde mamma! Det var himla kul och skönt att du ringde mamma!

Tänkte också berätta för dig Peter att du får vänta på din present ett tag till. Har inte skickat iväg någonting ännu eftersom Shane skulle ta hem nå grejer från Westtrac som han ännu inte har gjort.. Men under tiden kan du ju lägga upp nå bilder också!!!

Ha en bra tisdag allihop!


ny tid

Vi ställde om våran klocka natten som gick, precis som ni där hemma. Men iställer för att vinna en timma förlora vi en så att dagen ska bli längre. Så ikväll blev det mörkt först vid halv 8 tiden istället för halv 7, haha.
Så nu är jag 10 timmar före er och inte 8 som det förut varit.


Trött efter en stor helg

Gick ner till stan för att möta Fanny på tågstationen mitt på dan på fredagen. Vi åt en lätt lunch och sen var vi tvugna att gå hem igen eftersom det inte går bussar så ofta. Varmt och mycket flugor - som alltid. Vi kom hem och börja ganska direkt med middagen, tacos! och sen gjorde vi oss i ordning inför kvällen. Kyle och hand bror var snälla och hämta upp oss och så for vi på Cri (där vi alltid är). Träffa lite folk och hade allmänt trevligt :) Vi somna väl kring halv 4 på natten.. Sen lördag morgon gick vi upp kring 8 för att göra oss i ordning inför "Jazz in the vines". Elissa kom och hämta upp oss och sen åkte vi buss från stan till stället där det var. Hela tillställningen var som en festival och man satt på backen eller på en stol och drack vin, pratade med folk och svettades! För när vi kom var det SJUKT varmt så jag trodde jag skulle gå åt helt. Tillslut ställde vi oss under ett stort träd och vänta på att ett tjejgäng skulle sätta upp ett solskydd. Fast molnen hann komma före, så det var ju bra! Sen klockan 6 gick bussen tillbaka till Singleton. Vi gick till Elissa och åt lite middag och sen ut på Cri igen. Men var sjukt trött, så har haft roligare kvällar. Har nog haft tillfällen då jag varit trevligare själv också :P Och det var nästan omöjligt att få en taxi, men tillslut så. Fanny hann bli avstulen sin hatt också - två gånger! Hon fick tillbaka den båda gångerna och andra gången fick hon till och med $20 för det, haha.
Idag gick vi ner till stationen i god tid, vilket var bra eftersom det tog nästan en timma för oss. Men det är sjukt kvavt idag så tacka gudarna för att inte solen skiner.
Blir nog en väldigt slö dag för mig.. Är fortfarande trött och familjen kommer inte hem förens imorgon kväll så jag har tid att städa undan lite imorrn.

Har lagt upp lite bilder från helgen. Blev dock inte så många.
http://www.pixbox.se/alb_show_id605021_page0.html

Ha det bra!

Ensam hemma!

Kring 4 efter några timmars packning for dom mot kusten. Tror dom hade kring 5 timmars körning innan dom skulle komma fram så dom var glada att jag hade hållit Jelena vaken idag :)
När dom for cykla jag ner och handla lite mat och grejer till i helgen. Sen kom jag hem, åt middag och sen har jag städat hela huset förutom barnens rum och det stora sovrummet. Får se om jag till och med orkar moppa i köket imorrn innan jag går ner till stan för att möta upp Fanny på tågstationen.

Igår var det inte speciellt bra väder och sent på eftermiddan börja det regna. Sen har det regnat hela natten och nästan hela dagen idag. Regnar till och och från fortfarande och hoppas verkligen att det har slutat tills på lördag då vi ska vara ute hela dagen! Men regnet behövs verkligen.. Första gången det regnar sen jag kom och gräset är riktigt uttorkat och vasst att gå på. Man kan inte heller slösa vatten på blommor som hemma, så det är nog bara bra att det blir lite blött.

I morse stod jag och diska undan och så kände jag nå kallt på min fot så jag kolla ner och såg en liten ödla! Man aldrig kan vara säker på vilka djur som är giftiga eller itne här i Oz tyckte jag det var lite obehagligt, även om den var ganska liten. Som tur var är Brock tuffare på djur än jag så jag bad honom ta ut den med en pappersbit och när han som bäst försökte få upp den gick svansen av! Och den sluta inte röra på sig för det!! BLÄ!

I morgon ska jag som sagt gå ner till stan så jag är på tågstationen kring 13.15(?!) för att möta upp Fanny. Kanske vi käkar lunch innan vi traskar hemåt mot Heights igen. Hon kommer att få se ett ganska annorlunda landskap motför i Sydney, men det blir bara bättre på lördag för det är himla vackert ute vid vinodlingarna!

Det åskar ute.. Gansak annorlunda mot för hemma dock.
Ha det bra! Kram

Tisdag igen

Ledig dag och kan inte säga att jag gör mycket. Solen skiner inte men det är jävligt varmt ändå. Hade nog annars solat lite, men nu sitter jag mest i soffan och svettas.
Har pratat med Fanny som var orolig att hon inte skulle ta sig hem på söndag. Bor kanske inte på det bästa stället när man ska ta sig med kollektivtrafiken, men hem tar hon sig nog alltid. Om än hon måste lämna stället 6 söndag morgon..

Har lagt upp lite bilder från i helgen. Eftersom vi itne hade med kameran på lördag kväll är det bara några bilder.
http://www.pixbox.se/alb_show_id601078_page0.html

Ska diska undan lite nu och sen vänta på att tiden ska gå så jag kan cykla ner till gruppträningen för ikväll.
Ha en bra tisdag!

Måndag morgon

Blåser en del ute nu, men det är varma vindar och varmt annars också så vi behöver inte direkt frysa. På en timma ska vi till lekgruppen nedanför backen och leka i två timmar.

Helgen gick för fort! Fredag kväll var jag ut med Kyle och träffa folk. Ägde dansgolvet med en kille som heter David, haha. Kanske för att det stundvis bara var vi och en allt för full kille där. Sen åkte jag taxi hem med en kille som bor på samma gata som jag :) Kul att träffa lite grannar.
Några timmars sömn senare for jag och Elissa till Sydney. Rundturen i stan var sååå cool! Och ja Peter, den fina utsikten över bron och operahuset var från parkeringen på andra sidan. Igår tog jag tåget till en annan station halv 5 där Elissa hämta upp mig innan vi for hemåt.
Tack Peter för öronpropparna! Trodde Fanny skämta när hon gav mig den stora förpackningen eftersom jag bara bad om 10 par (fick betydligt fler). Och tack mamma för boken och godiset! Och Wilma för den fina teckningen! Har satt upp den brevid mina andra saker :)

Den här veckan kommer att bli bland de bättre! Ledig imorrn, bara jag och Jelena hemma på tordag och sen tordagkväll far dom till Coffs, fredag kommer Fanny och vi ska ut på kvällen och hela lördag Jazz in the Vines! Ska visst bli kanonväder hela veckan, så det gör ju inte saken sämre! Synd bara att Fanny måste hem söndag igen eftersom jag är ensam nästa måndag och ledig nästa tisdag. Men vi har ju "jobb" att sköta.

Ha en bra måndag! Kram

Strathfield, Sydney

I'm here! Kom igår förmiddags kring halv 11 men vi starta kring 7.15. Ganska långt.. Fanny kom och hämta upp mig på tågstationen, vi for och lämna av mina grejer och sen tog vi tåget till ett shoppingcenter i Parramatta. Gick där några timmar (köpte flipflops och en strandväska och Fanny en tubtop) och sen for vi hem igen. Åt middag och gjorde oss i ordning för att senare fara in till stan med Fannys hostpappas kusin. Han körde först in till stan för att visa oss lite olika grejer som Harbour bridge, Operahuset, Luna park, Howards grind till huset, gatan där alla uteställen ligger och massa annat! Skyskrapor! Synd bara att varken jag eller Fanny hade kameran med oss för vi stanna på ett ställe där men hade världens bästa utsikt över bron, operahuset och stan med höghusen. Kunde inte göra annat än bara förundras och gapa!
Efter det for vi till ett uteställe i Parramatta. Satt ner och vänta en timma innan vi for igen, haha. Har haft roligare. Sen for vi hem och sov.
Idag har vi däremot inte gjort mycket hittills. Vi ska nog gå till McD och köpa en glass nu för det är goode varmt ute. Kring 6 kommer Elissa och hämtar mig. Men Fanny kommer ju som tur är till mig på fredag!!

Ha det bra allihop. Tja

Lite kallt, dock INTE minus

Igår på förmiddan gick jag, Jelena och Mason ner till gymmet eftersom Jelena skulle ha simlektion halv 10. Blåste som fan och var faktiskt kallt! Trodde nästan det skulle börja regna också, men det gjorde det inte som tur var. Var svinkallt nu på morgon också men det skulle visst bli bättre till eftermiddan.
Bara jag och flickan hemma idag. Ser film nu, så det blir nog att måla ute efter lunch. Får se om jag kanske följer med Kerry till Maitland ikväll när Brock har judo träning.

Imorrn är det äntligen fredag igen! Packa lite grejer och ut med Kyle en sväng på kvällen är vad jag har planerat.
Ha det bra!


Hejsvej

Har skrivit ett inlägg före alla bilder!


Bild 1: Vi var i skateboardparken förra veckan. Jag, Jelena och Mason (Brock fotar).
Bild 2: Syskonen McDougall.
Bild 3: Vid kusten i söndags kring 5 på eftermiddan. En av beacherna i Newcastle som vi var till.
Bild 4: Kommer inte ihåg namnet på killen. Om man kollar noga ser man skeppen som väntar på att få komma in i hamnen för att lasta kol från gruvorna här runt omkring. Dom berätta att det alltid står ungefär 40 skepp och väntar och ett tag var det 80 stycken i kön så den sträckte sig ända ner till Sydney.
Bild 5, 6: SNÖ? HAHA NEJ

image17image18image19image20image21image22

SNÖ!?! HAHA

Här känns snön SÅ långt borta så det var lite kul att höra att den första fallit hemma. Jovisst det är mitten av oktober och det börjar bli kallt hemma, men det blir ändå en annan grej när man själv går mot det motsatta - sommar. Nu har det börjat vara hyffsat varmt om kvällarna inne också. I början var det kallt inne både morgon och kväll, men nu är det bättre. Får dock stanna som det är och inte bli varmare som det kommer bli.

Elissa ringde och väckte mig i morse för att berätta att hon bokat biljetterna till "Jazz in the Vines" och att vi lämnar Singleton kring 6 på lördagmorgon med slutmål SYDNEY! Vi kommer nog fram kring 9 :D Hade hellre farit fredagkväll, men hon skulle träffa killen då och om jag tar tåget kommer jag fram efter midnatt.

Läste Fannys blogg (http://faktafanny.bloggspace.se/) om att göra svensk mat. Det är inte det enklaste med renskav och mos med sylt eftersom dom inget av det har här. Kanske köttbullar (det har dom) med mos och brunsås? Lingonsylten kan man ju glömma.. Om dom nu inte har de på Ikea?

Ska lägga upp lite bilder i ett annat inlägg. Ha en fortsatt bra vecka!


Ny vecka, snart Sydney!

GRATTIS storebror i efterskott!

Igår skulle jag följa med familjen till stranden, men jag var med Elissa istället. Hon kom och hämta mig 10 och så for vi till Maitland (en stad mellan Singleton och Newcastle, kusten) där vi skulle vänta på nå killar från hennes jobb. En av dom tävla i triatlon där på förmiddan och vann förövrigt. Sen efter att vi väntat på dom några timmar så for vi till Newcastle och åt lunch och gick på en gata där dom hade marknad. Vi drack kaffe där och for sen ner till stranden en sväng för att kolla och för känna på vattnet som var kallt. Efter de for vi hem till Elissa och åt middag. En av killarna, Holden, är från Sydafrika (Johannesburg eller vad nu staden heter).

Idag ska vi till lekgruppen. Sen får vi väl se vad som händer.
Ha det så braa. Hejdå

Blabla lördag

Igår kväll gjorde jag iiingenting. For ner till stan med Kerry och hyrde en film som jag visst redan hade sett (kom på det efter ungefär 10 min), så jag la mig i sängen och la kort på datorn istället.. Sen i morse ställde jag väckarn och for och träna. Kom hem, åt frukost och sen har dan bara gått allmänt jätte sakta! Kring 3 for jag på en cykeltur, men var bara borta ungefär en timma.. Ikväll har jag sett film med barnen eftersom Kerry och Shane for iväg med bilen och pussades, haha. Och när dom kom hem hade dom turen med sig att jag hade lagt barnen.

Imorrn blir det beachen men familjen eller Newcastle med Elissa, om hon hör av sig igen.
På måndag är det en "Student free day" i NSW (dom har ju haft 2 veckor skolledigt nu) så Brock är hemma då med, en sista dag. Blir väl kanske inte så mycket skateboardpark nu mera som det varit dom två senare veckorna.

Grattis Jörgen! Hoppas ni får en kul fest ikväll! Drick några goda drinkar för mig med, men inte för mycket bara så ni somnar på någon toalett *host-harkel-host*.

Heeeeeeeeejdå


Trött som få

Jelena spydde inatt så det var ett välda springande utanför mitt rum. Sen vakna jag senare av att det var vaarmt! Och sist blev jag väckt eftersom Shane skulle till jobbet..
Berätta för Kerry igår om killarna och hon blev så besviken på dom att hon hade tänkt ställa in ett läkarbesök för Mason i eftermiddag och istället skjutsa mig till tåget om jag ville fara till Sydney och hälsa på Fanny. Ringe till Fanny, men tyvärr skulle dom inte komma hem förens på lördag. Familjen ska till stranden på söndag, så får se fram emot det istället. OCH nästa helg då jag ska till Sydney - woho!

Igår kväll när jag cykla hem från träningen regna det lite men åska destomer. Såg dom största blixtrarna någonsin som lyste upp hela stan och dom kom med jämna mellanrum. Ganska häftigt faktiskt. Blåste lite också så jag trodde det skulle bli värsta ovädret, men tror det gick över ganska fort.

Måste hänga spytvätt. Ha en bra fredag allihop! Kramar

Homesick and miss my real friends

Idag är det bara jag, Jelena och Brock hemma. Vi ska nog inte göra någonting eftersom Brock ramla med cykeln igår och gjorde illa sig ganska rejält.
Igår kväll följde Kerry med mig på bodypump för första gången. Annars brukar hon springa 20 min på ett rullband dom har ungefär 1-2 gånger i veckan. Hon började starkt med att bara använda stången som vikt, haha.
När jag kom hem efter det fick jag veta att Kyle jobbar på lördag så det blir inget Huter Valley Garden som jag sett fram emot. Tror inte jag ska lita på att något av det han säger att vi ska göra, eftersom det sket sig förra helgen med. Och jag kan visst inte umgås med Logan heller eftersom hans tjej som bor 5 timmar bort inte hade blivit nå glad när hon hörde att han hade gjort det. Stört.. Så vad ska jag nu göra i helgen? Hoppas Elissa kommer var hemma, men hon skrev nå om att hon skulle bort två dagar den här veckan. Hm.

Måste ner och köpa mjölk och medicin. Ha det så bra!


Grötfrulle

Sitter och käkar frukost och ska snart cykla ner till stan. Behöver fixa mitt kontantkort till mobilen så det blir billigare att skicka sms och så. Nu har jag så jag kan ringa 5 min för $1, men tror inte det stämmer heller.. Gick nog mer igår när jag ringde till Fanny och sjöng. Men du kanske itne har Telstra Fanny?

Har ju en tjejkompis också, Elissa, men hon har sin pojkvän borta om veckorna så hon far antingen till han eller så kommer han hem om helgerna. hon brukar jobba på golfklubben en kväll på helgerna också. Och killarna är jättesnälla. Vill visa mig allt som finns här runt omkring och dom hör av sig även om det bara är biltävlingar vi ska titta på. Kyle skulle ju visa runt om i Singleton idag, men han åker till Newcastle vid lunch och sen skulle han gå ut ikväll. Hade jag inte jobbat imorrn hade jag följt. Vi kunde ju ha tagit rundturen på förmiddan, men jag ska på bodystep snart.

Nä nu ska jag packa lite grejer och bege mig. Ha det bra!

Efter en bra helg!

Fredag hade jag inte tänkt göra någonting eftersom jag skulle gå upp tidigt lördag, men det slutade med att jag for ner till puben och träffa Kyle och hans kompisar ändå. Var mest med en kille som heter Logan, Kyles kompis, eftersom Kyle mest sprang runt. Sen gick vi till en annan pub och jag ville gå hem redan vid halv 12. Men dom höll mig kvar och kring halv 2 börja vi traska hemåt mot Heights - jag, Kyle och Logan. Somna nog vid 3. Och lördag steg jag upp halv 8 för att göra mig klar för en shoppingdag i Newcastle med Kerry och två andra. Så vi for till det största shoppingcentret jag någonsin sett! Och Kerry sa att det var litet! Vi var väl där från 10- 17 och då hade vi inte gjort alla affärer ändå. Helt sjukt bra! Köpte mig en ny väska, en klänning, bikini och säkert nå annat som jag inte kommer ihåg just nu. Köpte en present till min käre bror (du kommer dock få den i efterskott).. så nu vet du det Peter!
Sen när jag kom hem åt vi och sen for jag hem till Logan och såg film med han och Ewen. Fast alla var ganska trötta efter lite sömn natten före, så Logan följde mig hem kring 12 efter två filmer.
Och idag sov jag länge, åt frukost och cykla ner till stan. Skulle köpa flipflops med det slutade med ett par shorts eftersom dom inte hade några fina kvar. Cykla hem och gick upp till Logan (han bor några gator högre upp från mig) för att vara med han och Kyle. Eller vi såg en biltävling hela eftermiddan! En tävling mellan Fordbilar och Holdenbilar där dom kör 100mil som tar lite mer än 6 timmar! Eftersom dom höll på Holden, dom röda, skulle jag vara tvärt emot och hålla på dom blå Ford. Och Ford vann 1a, 2a och 3e pris!
Efter tävlingen var slut for vi ut en sväng och skulle hitta en känguru på lite närmare håll än jag såg första gången och vi såg ganska många! Vi for hem till Kyle en sväng också för att se hur han bor ute i skogen. Han hade en gullig liten mamma och en massa djur, haha. Dom brukar föresten ha kängurur nedanför deras bro. Koolt!

Tycker alla ska läsa Sunes kommentar från mitt förra inlägg! :)

FANNY FYLLER 19 ÅR I MORGON!!!!!!!!!!
 
Annars blir det nog skateboardparken på förmiddan och rita eller måla på eftermiddan. Sen gymmet. Tisdag skulle Kyle visa mig runt i Singleton - om jag nu har missat något, haha.
Nästa helg ska jag hänga med Kyle och Logan också. Dom ska ta mig till Hunter Valley Garden lördag och sen är det nån motorcykeltävlig som vi säkert lär se (Logan är motorcykelmekaniker). Hunter Valley Garden är en jättestor trädgård mitt bland vinodlingarna med mer än 1 miljon rosor. Dom har en egen chokladaffär också med visst jättegod choklad. Vi kanske hinner med beachen också om jag har tur :)

Ska lägga mig och se Finding Nemo klart. Ha det så bra allihop! Kramar Anna-Lotta

En månad

Har föresten befunnit mig i Australien i exakt 4 veckor och 2 timmar just nu. Då vet ni! :)

Hör gärna av er, lazy swedish people


Efter en varm dag

När jag på träningen 19.00 var det fortfarande +31 och det var en tjej som sa att 16.00 hade det varit +36. Så idag har det minsann varit varmt! Men det blåste rätt friskt på eftermiddag, så vi höll oss inne.
New South Wales har skollov i två veckor nu, så jag har alla barnen hemma om dagarna (kanske skrev det sist också, kommer inte ihåg). På förmiddan idag gick vi ner till en park som har en skateboardramp, dock MKT större än hemma i Svensbyn/Piteå, så alla barnen vart nöjda, glada och lite tröttare. Sen på eftermiddag laga jag middag och så kommer Brock in och säger att det är en orm på baksidan som nog hunden har bitit! Så jag gick ut för att kolla och där nedanför citronträdet låg en biten brun äcklig orm (ungefär i storlek med såna ormar man kan ha hemma). Visste inte om det var död eller levande, så jag sa åt barnen att dom inte fick vara ute! Försökte få tag i Kerry förgäves. Men ungefär en halvtimma senare kom en karl från Shanes jobb över med nå stålgrejer så jag bad han titta på den. Han sa att det är en JÄTTE farlig orm och konstaterade att den var död. Först hade han tänkt hänga upp den i ett träd åt fåglarna, men det slutade lyckligtvis med att han tog med sig ormen på hans bilflak, heh.

Igår cykla jag till en supermarket innan träningen för att fördriva lite tid. Träffa Kyle där, hans jobb, och han fråga om jag ville följa med till beachen till helgen. Dom skulle fara lördag, men jag försökte få han att välja söndag istället eftersom jag och Kerry hade tänkt fara och shoppa i nån större stad på lördag! Så får se hur det blir :)

Elissa erbjöd mig skjuts till Sydney den 20-21 för hon skulle till sin mamma då. Tog en tåg tidtabell igår och det tar bara 1h10min till Newcastle! inte alls farligt ju. Kanske måste fara dit någon ledig tisdag! Eller det kommer jag def att göra. Lite tråkigt att fara själv bara.


Ska lägga mig och läsa, sen sova. Ha det bra allihop!


Halloj

Har lagt upp lite bilder från i helgen:
http://www.pixbox.se/alb_show_id576311_page0.html

image16

Hemma på landet igen

Kan väl börja med att berätta att jag kom hem i morse istället för igår kväll som det var tänkt från början.

Igår var vi till kusten mitt på dan till ett ställe som heter Redcliff. Tog ungefär 30 min att köra dit, så det var inte alls så långt från stan. Dom hade en stor utomhus pool där som Vincent och Felix badade i och efteråt gick vi längst efter stranden en stund och plockade snäckor.

Sen for vi hem och gjorde oss lite i ordning eftersom Gregs föräldrar skulle ha grillfest, dels på grund av rugbyn och för att vissa skulle få säga hejdå åt Sjöbergs familjen (det har varit en stor helg här i helgen. Australiensisk fotbollsfinal i lördags och Rugby league final igår).  Mitt plan hem skulle gå 19.50 från Brisbane och eftersom vissa av Agnetas kompisar var på grillfesten ville hon inte vara otrevlig och måsta lämna stället för att skjutsa mig. Så före vi gick till Ken och Silvia ringde vi och förbeställde en taxi till mig. Halv 7 skulle den komma så jag sa hejdå till alla före och gick till vägen för att vänta. Efter 10 min hade den inte kommit så Agneta gick in för att ringa och höra. När hon kom ut sa hon att jag fortfarande var i kö på att få en bil, så en kvinna från festen skulle skjutsa mig, vilket resulterade i att jag kom 5 min för sent till incheckningen! Trodde inte det var sant! "Next flight is tomorrow morning". FAN! Skynda mig att ringa till Agneta på mobilen och såklart så svara hon inte. Vart stressad som fan och tänkte att jag INTE ville spendera natten på flygplatsen! Ringde till Kerry och börja storböla. Men hon sa att hon skulle ringa till Shanes syster som bor i Brisbane och be henne hämta mig. La på och så ringde som tur var Agneta som i sin tur ringde till kvinnan som skjutsat mig och bad henne vända om. Så det slutade med att jag kom tillbaka till festen och fick mig lite grillat ändå. Så i morse steg jag upp 4 och Agneta skjutsa mig till flygplatsen. Var så tidig att jag till och med var först utanför gaten!
Ett minne jag helst velat vara utan. Ska aldrig mer lita på en taxi till en flygplats! Agneta tog mitt kvitto för den nya flygbiljetten hem och så skulle hon ringa och klaga hos taxibolaget.


Lördag steg vi upp, Greg och Agneta kom hem och öppnade presenterna. Dom blev jätteglada över sakerna dom fick av mig, mamma och pappa! Sen for vi upp till ett berg som inte låg så långt bort från deras hus. Åt lunch på ett mysigt kafé och sen gick vi en sväng i en regnskog som fanns i närheten. Det var riktigt svalt och skönt där inne i skogen och vandringen var lagom lång. Hade däremot hoppats att få se mer djur och blommor i skogen, men den bestod mest av lustiga och en del enormt stora träd.


Fredag var en helt perfekt dag! Vi var ju hos Silvia och Ken före och hos dom var det så jävla varmt, men nere vid floden fläkta det riktigt skönt. Platsen där dom hade bröllopet var väl kanske lite lustig. Ett parkeringshus bakom och längst efter floden kom det folk gående och cyklande då och då. Men det var mycket vackert ändå! Sen inne i restaurangen fick man sitta var man ville, så jag satt mest med Erna, Imre, Vincent, Felix, Anette och en annan svensk tjej som heter Mia. Maten serverades av servitriser som gick omkring med brickor med plockmat på. Dricka fick man hur mycket man ville av, så dom fyllde på till som tätt. Jag var ganska duktig på att fylla på Ernas glas (hon kan inte språket), så när vi skulle gå hem var hon ganska rund under fötterna, haha.


Idag har jag sovit några timmar och sen mest snorat. Kommer nog inte att hända så mycket mer för min del heller tror jag. Var och hyrde Dreamgirls så jag kanske ser den, eller läser en bok. Sent på fredag kväll, 22.50, visar dom Lilja4ever här på en kanal. Bara jag orkar hålla mig vaken ska jag definitivt se den! om jag är hemma. För hur blir de, vill du att jag ska kommer Fnanny? Eller det blir nog en annan helg. Ska ner till stan imorrn och höra vad det där den 27e kostar.


Ha det så bra allihop!


RSS 2.0