Juli knackar

Jag har inte uppdaterat på två veckor, tror jag det är.. Jag har i alla fall hunnit med att jobba två veckor nu, är inne på min tredje. Har varit ledig idag efter en 8 dagars (jag jobbar 8 dar medan andra är ledig 11.. pytttss), vilket har varit mycket skönt då vädret visade sig från sin bättre sida.

Detta är ungefär vad som hänt sen sist (vilket faktiskt inte är så mkt eftersom jag jobbat en del): vi hade kalaset för mamma som var mycket lyckat. Hon anade inget och blev mycket överraskad och glad. Hon fick fina presenter och blev nöjd. Sen blev det midsommar och den firades i glada vänners sällskap hemma på min altan. Under helgen som var jobbade jag ju så klart, men det var herreeejäävlar mycke folk i stan då den årliga fotbollsturneringen för knoddar pågick. Trevligt med en massa utlänningar som till exempel norrmän i stan som inte kan köra bil som vanligt folk när man är på väg till jobbet. Men de må då vara. Lördag kväll var jag på poolparty hos en kompis. Så jääääla skönt att bada pool på kvällen när tempen visar +28C på vattnet! Tror ändå jag fick mig en lättare förkylning av det, men det var nog mer från alla kallsupar..
I stora drag är det allt..

Ska bli bättre på de här med att hålla er uppdaterade.

Idag sov jag länge och sen cyklade jag till Playa del Svensbyn och stekte fläsk några timmar. Ikväll har jag och mamma varit till skogen och käkat våfflor som ett byaföreningsgäng stod och gräddade över elden, bland annat pappa.

Och nu ska jag bege mig till sängen. Jobb imorrn!

"Nä jag ska inte ha någon fest"

-Mammas egna ord.

Är hemma hos brorsans svåger och lånar deras ugn eftersom brorsans inte ville som jag ville.. Bakar bröd till överraskningsfesten som vi ska ha för mamma ikväll. Det luktar pizza av kryddor som är på och jag börjar bli hungrig!

Som sagt, överraskningsfest ikväll. Vi har caterat (vettefan hur de stavas) mat, beställt gräddtårta från stans kondis, jag bakar bröd och syrran tar med sallad, vad mer kan begäras? Jo drickat så klart! Men det är fixat, luuuugnt! Vill man bli qvaaazaa så kan man lätt bli det.
Mamma själv tror att dom ska äta middag hos faster vid 3, och gästerna kommer hem till oss vid 5 = vi har två timmar på oss att ställa i ordning bord och liknande.

Nåväl, nu ska jag tillbaka till bror, hem, till stan en sväng och sen fixa.

Snabbspola

En vecka sen jag sist skrev och detta har, i korta drag, hänt sedan dess;
Vi (jag, Benny och Sofie) skrev tenta torsdag eftermiddag, åkte till stan och åt mat och sen hem till mig för att dricka vin och surra ända till solen gick upp igen!
Fredag hände det inte så mycket. Jag följde med till intersport en sväng och sen packa jag.
Lördag klev jag upp tidigt, städade och packade ihop det sista innan Josse kom upp och hämtade mig vid 9. Åkte hem till pite, andades lite frisk luft och begav mig under kvällen ut på festligheter. Det var mycket trevligt och slutade även denna gång in på småtimmarna.
Söndag var en sofflägesdag kort och gott.
Måndag gratta vi farmor, tisdag lämna jag blod, hämta passerkort till jobbet och var och såg på studentbalen.
Igår följde jag med faster till Lule där hon penta håret och idag har jag tvättat Emmas (systerdotter) klänning och bakat pizza.

Det är ju verkligen jättekul att det är dåligt väder nu när man är ledig, verkligen KUL..

I morgon ska jag och se några examen och en student. Hoppas på bättre ku-väder!

Nu ska jag baka bullar för jag hade inget annat jag villleeee berätta! Typ.


TENTAAAA

Jag har tenta idag klockan 4. Kul, NOT! Men sen är första termin avklarad och man blir en T2.

Åker hem på lördagförmiddag och stannar förhoppningsvis hemma till sista helgen i augusti! Kommer vara lite tråkigt att inte träffa laget på tre månader, vi har ju mer eller mindre setts varje dag den 19 januari.

Ikväll efter tentan blir det mat och dryck inne i stan och fortsatt dryckintag efteråt på än så länge okänd plats.

I förrgår bjöd ju min granne mig på middag - grönsaksris med currykyckling. Riktigt gott var det! Och igår hade vi också gemensam middag, hon, jag, Maeve och hennes tyskpolare Dennis. Vi åt blomkålsmos, stekt vitkål och eggplant (jobigt ord på svenska). Treeevligttt! Sen kom den bästa Fanny förbi en stund!

Näe tillbaks till repetionen. Wish me luck..

HÄJ

Har haft en bra heelg med världens skönaste väder, kring +30! Såna dagar längtar jag hem till altanen, känner inte riktigt för att lägga mig här mellan husen.. Fredag var vi ner till kajen och såg Björn Rosenström. Han var väl så dääär, hade nog varit bättre med lite mer alkohol i blodet. Lördag såg vi lite brännboll (det var ju trots allt brännbollsyran) och på kvällen var vi på tjejförfest hos Fanny och Josse. Men eftersom vi andra var "för unga" så stanna vi kvar Ålidhem (där vi bor) och drev runt en stund innan vi begav oss hem och studsa i säng. Söndag var en chilldag i solen med lite plugg..

Idag har vi också pluggat, vi har ju trots allt tenta på torsdag. Det är jäääättekul med fysiologi.. NOT! Ikväll har jag mest hängt med min granne från Sri Lanka. Det började med att hon ville ha hjälp med ett brev hon hade fått - kallelse till cellprovtagning. Hur kunde man förklara det egentligen? Som tur var var allas vår favorit Daddy Maeve ute i köket och översatte "provtagning på -ittan". Hon hade aldrig i ditt trettifem åriga liv varit med om något sånt, men verkade uppskatta omtanken och skulle definitivt gå! Sen gick vi till ica en sväng och pekade ut allt som hette griskött - BIG NONO - tydligen.. Plus förklarade en massa andra maträtter. Och som tack för att jag hjälpt henne, gissar jag, ska hon bjuda mig på ris och curry i morgon! Lucky me hey!

Måste som vanligt lägga upp några plugg bilder. Dessutom några bilder från förra veckan då vi var och grillade med gruppen från klassen.


Patricia med de senaste örhängerna, Glans Penis.


Jag åt skalbagge(?), Benny låtsas plugga och Sofie är pedagogisk.

Några klassisar.

RSS 2.0