Lillvalpen och hans bror!

Alla som är kompis med mig eller Daniel på facebook kan ju kolla in videoklippet där, ni andra får njuta va bilderna!




Som två ekorrar eller råttor, fast jag föredrar nog det första alternativet..


Majs

En hurtig kväll. Först ett pumppass och sen en mil på cykel med Maja. Stanna dessutom så hon fick bada två gånger, så nu ligger hon helt utslagen på golvet.

Träna ja.. Det går väl aldrig så lätt som när man egentligen måste plugga? Vi har nämligen statistiktenta imorn och motivationen är not på topp. Kanske för att det känns sjukt orelevant (norrländska?) att kunna förkasta nollhypotesen, bevisa mothypotesen och det här med p-värde..



På överkastet vid fotändan, det är hennes plats.


Snyggtjejen förra gången hon var här.

Countdown

Jag äter sen lunch. Men den är så där tråkig som mat ibland kan vara. Man tuggar, väntar några minuter, tar en ny tugga osv men det tar aldrig slut. Kan även jämföras med när jag skriver sms ibland.

Annars försöker jag plugga statistik idag. Det går sådär..


FYRA NÄTTER KVAR!!! till termin 3 är historia, sommarlovet är ett faktum, vi tar
bussen hem till Pite och jag och Daniel blir sommarsambo. JAG LÄNGTAR!
Och Majsan längtar också hem så hon bland annat kan sitta och lapa sol på altanen.


På tal om hund. Två ganska stora hanar föddes i lördags!!! En tredje hamna tyvärr på sniskan inne i Pirjos mage och överlevde ej. Så forthoppningsvis får jag se en bild på lillkillen ikväll och kanske(?) träffa den själv till helgen.

V-klipp

S-å j-v-l-a s-j-u-k-t! --> Här.

Man tager vad man haver

Efter ett besök på Maxi ser det ut att bli godis-hundben
och blomkol toppad med dyr Macadamia-olja till middag.

Gott!


Kanske gör en kassleromelett till efterrätt för att vara på säkra sidan?

Helgen

Har haft en riktigt trevlig helg! Tyvärr har vädret visat sig från sin sämre sida. Men vad gör det när man har fina vänner? I-N-G-E-T!

Prövade att svänga mina lurviga på Rex för första gången igår kväll. Och tänk vad varmt det var, men framförallt kul. Jag vet vem jag ska dansa med typ nästa helg!

Idag gör vi inte så mycket, jag och Majsan. Men nu ska vi nog ta tag i oss själva och cykla iväg till Maxi!



Sänder en tanke till farmor Vera som har namndag idag.

Mors dag, Min mammas dag ♥


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN
ÄLSKADE MAMMA!






Önskar även alla andra mammor en riktigt bra dag!

Min nya

Denna fina kanna blev min igår. Den är av märket Gerbera och rymmer 0,5l. Fick en röd pajform i födelsedagspresent och mitt nästa inköp blir en blå mindre degskål/skål.



Friday

Har just käkat frukost och ska strax snöra om och gå en långpromenad med Majsan och p3.

På tal om radio, Rix har aldrig varit min kopp té och vädret var blåsigt. För har jag berättat om att det blåser konstant, 24-7 365 dagar om året, i Ume? Mer eller mindre. Men sällskapet kan man i alla fall lita på!

Daniel ska inte skaffa sig någon nakenhund, men däremot väntar vi med spänning på att finnspetsen Pirjo ska kläcka några valpar, förhoppningsvis under dagen!? Så kan ju öppet fråga min finska släktingar om ni har något bra hundnamn på bokstaven A?


Vår dag, vårdag, sommardag

- Jag har fastnat i en realityserie. Tänker inte berätta vilken, men jag gillar tv-play!

- Jag gillar också torktumlare. Speciellt när man har håriga hundar. Som tur är ska Daniel skaffa en nakenhund om några veckor. Du är bäst!

- Jag ogillar den granne som poppar någon slags konstig musik väldigt högt, så man nästan tror man är på landsbygden i något östeuropeiskt land eller nått. Missförstå mig inte, jag har inget emot utbytesstudenter eller deras musik - så länge jag inte också behöver lyssna, speciellt när jag inte känner för det.

Idag har jag, Maja och Benice gått den första promenaden ner till stan. Där inhandlades drycker för helgen och iy 6ye(qn& /i"% 50713 (ja det är en hemlig grej). Och om drygt en timme ska vi traska ner igen för att kolla/lyssna på Rix fm festival. Jon, Sofies kille, har visst tjatat om att få lyssna på Darin och lite andra artister som ska dit, så vi ställer upp.

Grannen Kennedy

Grannen har redan åkt hem för sommaren och "det är as-tråkigt i korridoren" (som Maeve själv hade sagt det).

Tänkte i alla fall kopiera från ett inlägg av Maeve själv. Hon skrev det efter första gången Maja var här.



Maja the Star!
Jag har skrattat åt den här bilden hela dan. Kanske för att allt stämmer - blicken, tänderna och håret. Detta är Maja, Lottas ögonsten, som bodde i korren förra veckan. Hon var en jakthund innan hon förvandlades till karaokestjärna. Efter det blev hon sig aldrig lik - snarare en blandning av räv och rättika - något som Lotta var tvungen att neka när internationella studenter seriöst frågade "is it a fox or a dog?"



Det sista är faktiskt sant. En utbytesstudent frågade mig det en kväll utanför vår port. Ångrar än idag att jag sa att det var en hund..

God natt!

Jag förstår egentligen inte vad jag gör uppe den här tiden. Fast en PN i eftermiddag är nog en stor bov i det hela.


Jag får förresten såna jävla blodtrycksfall med LCHF och så är jag sugen på choklad hela tiden. 70% mint smakar som After Eight, om ni inte ville veta. Och nu när jag ligger och tänker på det blev jag sugen på surströmming! Öppnade ju en burk härom kvällen, men det var för rävarnas räkning. Lyllo dom.

Hoppas bara jag kan somna nu.

Bilder

Här är några!


Baby en påsknatt i Långträsk.


Härligt väder och pimpel under påsk.


Finisar!






Majsan tog det första doppet medan..


..Sofie drack Minttu och oboy i solen tillsammans med..


..Benice!


Och senare den dagen åt vi på Gandhi med dessa snyggingar!


Namnsdag värt att nämnas

Såg just att Wilma har namnsdag! GRATTIS världens finaste gudbarn!


En del har längtat mer än andra

Men nu kommer ett inlägg! Dessutom fyllt med bilder.

Måste visst först installera några rutiner för att kunna föra över bilderna från mobilen.

Jag och Maja (som älskar att leva studentliv) har, sedan jag kom hem från bibblan lagom till lunch, haft en lugn eftermiddag. Nu ligger hon på golvet och rullar runt och pratar sånt där Majs-språk så att det låter som hon gäspar, fast väldigt mycket. Jag och min klasskompis Sanna var väldigt effektiva idag och gjorde bort en okänd uppgift som vi fick igår (inte okej lärarna!) och så skickade vi in vår projektplan, som egentligen inte behöver vara inne förrän på måndag. YEAH!

Igår gjorde jag tillfällig adressändring, denna gång med c/o Wikman Myrestam. Ser sjukt mycket fram emot en hel sommar, tre månader, med min Daniel! En hel sommar utan flängande hit och dit (allt utom Ume-Pite) och faktiskt hinna packa upp necessären utan att behöva packa om den lika fort igen.


(Klicka för större bild)



Min dator är Ålidhems segaste och måste få tänka först i några timmar. Så håll till godo så ska ni få se mer, nyare bilder. Kan dock inte försäkra att dom blir lika snygga. Nu en rastis och middag!

Laget!

Vem behöver egentligen åka utomlands? Får ni inte nog av solen, kom till Pite! Här håller vi på att svettas ihjäl - i skuggan.

En dag ute

Har varit ytterligare en långpromenad nu ikväll, denna gång med S&J. Himlen behagade att spricka upp på eftermiddagen så det var riktigt härligt ikväll.

I morgon packar vi ihop och tar bussen upp för en lång helg i Pite! Ska bli riktigt skönt att andas luft man är van vid. Kan tyvärr inte säga att den är Sveriges friskaste, men snudd på.

Nu borstning av gaddar. God natt!

Projektplan blev receptbok

Undra om dom godtar att man skickar in recept från programmet Landgång istället för projektplan? Han den där German är en allt bra mysig farbror och det är så mycket trevligare att titta på det än att söka i Cinahl eller annan j-vla databas.

Hos Anna

Jag och Maja har cyklat ner fina Anna som bor i stan. Hon har några bilder sen sist vi var här, som jag tänkte att ni kunde få se.



Minnen och saknad

Svensbyn förlorade. Får man kalla domare för jävlar? I så fall gör vi det.

Vet att jag är "sååå 2009". Men jag skulle någon gång vilja hitta den perfekta kavajen. Sim-sala-bim, häng i min garderob i morgon bitti!

Någon hade taggat en bild på mig på facebook - från studenten. Snart tre år sedan och jag sitter och tänker tillbaka till den där underbara dagen och kvällen. Minns så väl när jag börja bröla som som en TOK av lycka inne på Statt när jag satt och pratade med Fanny. "Vi är så jäääävla bra!" Kommer du ihåg? Hahaa!

Annars sitter jag och längtar efter Daniel. Att träffa han sådär 20min under en vecka är inte kul. Hade gärna haft kvar honom 20 minuter till i eftermiddags. Bara snusat på den två-nätter-i-skogen-utan-dusch-axeln en stund och tittat på hur fin han blev efter klippningen. Maja blev också såklart gladast av att se sin husse! Men det verkar ändå som att hon är rätt så trygg med mig och blir inte gnällig efter att han åkt. Du är allt bra älskling!

Har också en tråkig nyhet. En av mina fina skålar åkte i golvet häromdan. Den var röd på fot och var riktigt fin. Och så klart skulle den krossa båda matskålarna som stod på golvet. Glas och porslin ö-v-e-r-a-l-l-t.

Waiting for my baby

Måste citera Petra;

Om man själv är villig att ta emot hjälp när man behöver det,
då ska man också vara villig att ge hjälp när man kan.




Idag har jag lite städdag. Väntar på att Daniel ska komma förbi och hämta upp en väska och bli klippt. Väskan ska föräldrarna ha med sig till Prag, dit dom åker på lång-weekend nästa helg, och håret behöver snaggas efter en helg med någon slags munk-frilla (kan visa bild någon dag).

Efteråt ska jag och Maja på fotboll tillsammans med våran Favvo-Fanny. Svensbyns damer spelar nämligen mot Mariehem och vi är såklart supporters i grönt och vitt!

HELG

Kan inte säga att jag blivit skolless efter den här veckan. Har sammanlagt kanske tillbringar 5 timmar i den och inte ens varit koncentrerad under hela den tiden (en föreläsning var så sjukt tråkig att man lika gärna hade kunnat stanna hemma).

Vi skulle egentligen ha varit på bibblan idag och sökt artiklar - att rekommendera, skitkul! - men min projektkompis hade fått en skadad häst på förmiddagen. Tuuuusan sa jag och tog med mig Maja och Sofie på en promenad runt Nydalasjön i finvädret!

Förra veckan var det som sagt tentaplugg som gällde. Torsdag skrev vi tentan och direkt efteråt gick jag och skrev en omtenta. Tidigare i veckan fick jag veta att jag ä-n-t-l-i-g-e-n klarat omtentan och idag fick jag veta att jag klarade även den andra! Skit-jävla-skönt och det innebär att jag inte har någon ogjord tenta - YES!

Ikväll är det 3-rätters med bag-in-box som gäller på Nydalahöjd! Jag borde verkligen hoppa in i duschen, slänga ihop efterrätten och göra mig själv och Majsan klar.. EHH, GOT TO GO!

Back on track Lotta?

Fick en svacka förra veckan i och med tentapluggandet som tog upp större delen av mitt liv. Sen åkte jag hem till Pite och skulle fira valborg och åkte dessutom på jobb i två dagar (på mitt "vanliga" jobb på sjukhuset). Två röda dagar dessutom - inte helt fel.

Sen tog vi bussen tillbaka till Ume på måndagsförmiddagen, jag och Maja! Eftersom pojkvännen och husse Daniel började på ett nytt jobb i Luleå i veckan så lever Maja studentliv med mig till nästa vecka, då vi tar bussen norröver igen.


Sedan har jag inte glömt, utan bara inte berättat för er att

min kusin ANETTE i Karlskrona har fyllt år - MASSOR GRATTIS I EFTERSKOTT! Många kramar till dig!

och dessutom

finaste MAEVE, GRATTIS åter igen!



These shoes are made for walking

Idag har jag köpt nya skor. Dom är tydligen både "fula" och "inte ungdomliga".

Jag gillar dom och dom är riktigt sköna! Jag lovar att dom numera alltid kommer pryda mina fötter när jag ska gå på stan med (speciellt) Benice och Sofie, inte enbart när jag är ute och går!

RSS 2.0