Nu är dom härNästa inköp blir matchande träningsoveraller!

Vi beställde skorna från wiggle.co.uk och sparade
mycket jämfört med vad de kostar i Svea.

Livstecken

Jag lever och mår otroligt gott här hemma! Idag har jag varit ledig och när jag är ledig passar jag på att ta det lugnt och vila upp mig för mera jobb, för det känns som att det blir rätt mycket av det nu för tiden. Men det går bättre och bättre och jag lär mig mycket!

Dagen har bjudit på en jäkla massa regn, utflykt till bushen och Daniels mormor och morfar, middag med svärmor, svägerskan och hennes son, besök av mor och mys hemma (framför Sons of Anarchy).

Annars håller vi tummarna för fint väder till på fredag då det vankas midsommarfest med stort F, förhoppningsvis i skärgården.

Med scarfen jag hittade i Strömsund på den där "festivalen". (Ser du en sak Benice?)

Blev påmind om en dag jag inte vill tänka på.

Jag har just varit med Lintu till veterinären på ettårs kontroll.
När vi kom in på Djurkliniken satt en annan finnspets i entrén och väntade på sin tur och efter att jag anmält oss satte vi oss snett mittemot "släktingen" för att Lintu skulle få ögondroppar. Jag frågade om det var en tik (för hon var inte så stor i kroppen) och fick till svar att "Jo, men hon är stor för att vara tik" och jag ställde som följdfråga hur gammal hon var, fick då veta att hon var sex år och kom från Nordmaling.

Direkt efter den korta konversationen hade jag droppat klart, gick tillbaka med den lilla flaskan och satte mig på ett annat ställe (för att Lintu var omöjlig och inte kunde låta bli henne).
Efter att jag suttit på det nya stället började tikens husse att sucka och svära över att det tog sån tid. Men så blev det tillslut deras tur och de gick in i närmsta rum. Det tog ett tag, men så kom ägaren ut, tog en kopp kaffe och sa till en personal att "Det är nog över snart". Så kom det en annan personal med en blå påse och så efter drygt en minut kom ägaren ut med säcken igen och gick ut till sin bil. Jag blev helt paff.

När Lintu sen fått göra undersökningarna och fått två olika vacciner kom mamma och hämtade oss. När vi körde därifrån berättade jag om händelsen och fick en stor klump i halsen. Och nu sitter jag här och bölar.

Våra hjärtan!
För övrigt gick det bara bra för Lilleman. Han ser bra och behöver inte glasögon (veterinärens egan lilla skämt), har inga fel på sina knän (vilket finnar kan ha) och har numera även ett eget pass.

 


Bildbomb

Idag har vi varit och fiskat i Djuptjärn. Sjukt mysig dag och
fantastiskt väder. Bara knotten som var jobbiga.

Och så några bilder från förra helgen i Umeå.


RSS 2.0