Nej de är ingen vanlig dag..

..för de är Laylas 1 års dag - HURRA HURRA HURRA!
Jag minns så väl den där förmiddagen då din mamma skulle köra ut bilen ur garaget och jag och min mamma stod och viskade till varandra "Jag tror Agneta är gravid" "Jomen det har jag trott några dagar nu" fick jag till svar. Och bara några dagar senare fick vi det bekräftat!

Gårdagen började som sagt med EPP. Var där, i ett väldigt högljutt rum, ett par timmar och hann bli lite salongsberusad innan det var dags att cykla hem för att börja laga middag. Blev tunnbrödssnittar och sen en spenat- och baconpaj med västerbottens ost. Den tycker i alla fall jag, som även åt en bit i morse, var swajniiit god!
Sen fortsatte vi med lite alkoholförtäring, bland annat ute i köket med mina grannar och deras nollor. Efter några timmar bar det iväg på cykel upp till campus för utgång på kårhuset Origo. Först tänkte vi; åå herreguu, varför gick vi hit överhuvudtaget?! eftersom det var rätt lite folk där och rätt konstigt folk (där hänger bland annat en massa folk som bär overall, ni vet såna där som vart efter åren går får fler och fler märken att sy fast på sin fula dräkt.. nords som stog och kommenterade sin nyinkäpta whisky i baren) Nåååväl. Jag, Sofie och Pernilla drog några salt-sprit-citron shots, dansade och hade kul ändå!

Idag vakna jag vid 9 och värmde till min stora förtjusning rester sen igår. Sen låg jag och kollade lite Scrubs till dess visst somnade till en stund. Nu hade jag tänkte gå och hyra film på ica innan alla tar slut och senare cykla till Sofie, se filmen och förtära lite snabba kolhydrater! Ha en fin lördagskväll allihop!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0