Freeeeeedag!

Efter en morgonprommis med Maja blir jag än en gång påmind om att Pite är bättre än Ume; den vardagliga blåsten existerar inte!

Idag blir det lite beräkningar, en stadstripp och lunch med Sofie (klassis från gymnasiet) och senare middag hos Daniels mamma plus karl. Trevligt värre helt enkelt!

Igår var jag hemma hos mama hela dagen. Började med att vi gjorde ett uppskattat besök på Daniels jobb, jag gick en långprommis med Maja och Eskil och sen åkte jag med en skara på 4 barn till ett luftland i Hortlax (hoppborgar, banor och sånt). Där hoppa dom och blev svettiga i tre timmar, medan jag satt och höll ett vakande öga(?). Som tur var kom kusin Ullis dit efter en tag, annars hade nog dom tre timmarna känts som åtta. Sen åt vi middag, åkte in till stan igen och skrattade till "How I met your mother".

Näni, ha en bra dag!

Pluggmusik.


LM hit och ml dit

Ska just till att plugga lite beräkningar, men tänkte uppdatera er först om vad som händer. Få inte för höga förväntningar nu bara..!

I förmiddags satt vi och gick igenom ännu fler beräkningar med läraren (läkemedel; spädningar av antibiotika, hur lång tid en infusion tar med mera) och sen räknade jag och Sofie lite på egen hand efter lunch. Eller hon räknade, jag var mest hängig, frös och tänkte på annat. Så vi for hem, jag vilade en stund och blev aningen piggare. I alla fall så pass att jag kunnat tvätta en tvätt, äta och packa väskan = mucho viktigt!


I morgon ska vi plugga på om bakterier och virus på dagen (mycke skolsnack nu känner jag, men blir lätt så när man har fyra tentor på fem veckor, varav en 100% tenta = du måste spika den för att överhuvudtaget klara den) och sen sätter jag mig på bussen norrut!

Nä nu ska jag sätta igång. Hejåhå, en milliliter eller två!

Grannjefel-häng

Har umgåtts med Maeve ikväll. Vi har spelat diverse kortspel, sett grannfejden och svullat i goda popcorn. Det var längesen jag svammla så här mycket (typ så där som jag kan bli ibland med dig Fanny) och skrattat åt dåliga skämt. Men nu är jag trött och orkar inte skriva mera.

Måste bara berätta den roliga nyheten att jag klarade tentan!!! från förra måndagen, som jag trodde jag hade kuggat (om ni trogna läsare minns?). SKÖNT!
Plus att sätter mig på bussen hemåt om sisådär ungefär 39 timmar! (likamed ingenting). Jag längtar!

Söndagstrött

Igår hade vi sittning (= middag och fest med klassen och studenter från tex andra terminer) med temat flower power. Fick låna en jättefin skjorta av Maeve (som säger sig ha upplevt Woodstock -69!) och begav mig till Sofie på eftermiddagen för lite fördrink och tilltugg.
Senare for vi till kårhuset Origo, där festen höll till. Maten var okej, men vi kom snabbt fram till att förrätten var betydligt bättre än huvudrätten. Efter middagen drog tyvärr större delen av klassen iväg ungefär så här fort - POFF! Jag och Sofie försökte ändå göra det bästa av situationen.
Trots den helt okeja musiken (för att vara Origo) var det lite folk ute och vi blev rätt less, eller kanske nöjd? Så jag och Lia gjorde sällskap till Åhem och jag låg i sängen före 2.

Trevligast;
 • att bilda sig en uppfattning om klasskompisar jag aldrig utbytt ett ord med förut,
 • det känns lite ljusare med boende angående praktiken efter samtal med andra "utsatta",
 • Sofie - peace, love and understanding!
Mindre trevligast;
 • folk drog därifrån (PETRA, var for ni?!),
 • Benice var inte med.
Dock inga 'tappa hakan' scener som vid förra sittningen, tyvärr Benny.Ensamma på dansgolvet? Och söt-hippies!

Vi hittade Sofies bröder! Dom hade dock
inte varit på sittning med tema, utan
ville bara vara festfina? Och jag vid
ventilationen på dansgolvet.

Imorse vakna jag (den nya tiden) halv 9 och gick och städa i köket. Värsta duktiga tjejen kände jag mig som. Fast sen blev jag trött igen..
Nu ska jag gå och äta lunch för att sedan åka och bowla med Sofie och Jon. Värsta trevliga söndagseftermiddagen!

Helg.

Har spenderat morgonen med att betala räkningar. Kul att man i alla fall fick en glimt av pengarna som snabbt rullade ut igen. Upptäckde även att jag glömt att avboka min tandläkartid till på måndag som tandläkarna i Hortlax så omtänktsamt bokat åt mig (hemma i Pite). WHY WHY WHY skicka ut det till någon som har adressen i UME?!


Igår var jag inte hemma så mycket, därav ingen uppdatering om vad som hände i mitt spännande liv.
Började i alla fall med att jag och Sofie nötte mikrobiologi hela dagen på skolan. Vi fick även igen hemtentan som vi skickade in, och fick magsmärtor av, för tre veckor sen. Och visst hade det gått bra, bättre än förväntat till och med! Tackkkkar! Sen på eftermiddagen, lagom till lärarna dukat upp fredakvällsmyset i skolan, packade vi ihop böckerna, cyklade till iksu och tränade ett pass. Och senare efter middagen åkte jag ner till Anna och mös med henne!


Blev väckt för två timmar sen av en jaktsugen pojkvän. Börjar faktiskt bli riktigt hungrig nu! God lördag allihop!

Kvällstanke

Har två funderingar.
 1. Vi i laget (alltså allihop) kommer kanske inte träffas under dessa fyra praktikveckor. Er som jag annars träffar mest av alla, flest gånger. Detta skedde ju senast över sommarn och gick väl i och för sig bra, men ändå.
 2. Vad skulle du Benice ha gjort om du hamnat på praktik i till exempel Sorsele? Sofie gissade på att du skulle hoppa av utbildning och börja jobba på donken i glada Hudik (varför kallas de så?). Tacksam för svar.
Nu ska jag försöka sova, men absolut torr svider redan utav bara f-n.


Lotta är lite mindre glad

Idag har vi fått veta praktikplats för nästa kurs. Detta kommer ske under veckorna 48-51 och för min del i Lycksele! Jag vill helst hoppa över dessa fyra veckor i mitt liv och är beredd på att skippa december månad detta år! Det gör inget att det är på ett äldreboende, men hallå? Vad ska man göra de timmar man inte "jobbar", var ska man bo? Jäääävligt kul också att det tar minst fem timmar hem till Pite eller annan civilisation. Julshoppingen i Lycksele är ju inte heller något man drömmer om (som Sofie så lustigt uttryckte det).
Please, kill me.

Är just nu hemma hos Anna. Hon har klippt av mitt hår (hon hade tyvärr ingen trollerisax som gav längre hår, utan fick ta av de slitna topparna) och håller just nu på att trimma Sofies för att sedan ta sig ann Peters. Förut idag räkna vi läkemedel på skolan, var på stan en sväng och sen cykla jag till pilen för att handla mat och köpa en kofta. Sen blev det en mycket smaklig vegetrisk lasagne! (Men Agenta, jag väntar fortfarande på Gabriellas :)

Det är torsdag idag och jag saknar Daniel lite extra mycket!


Bara onsdag.

Kollar på Unga mödrar. En tjej som fick en förlossningspsykos (heter de så?) "skickade" iväg sin nyfödde eftersom det blev för mycket med två barn. Ooooh så fruktnasvärt hemskt att huvudet kan börja spöka sådär ofrivilligt.

Idag har vi då som sagt lärt oss mer om mikrobiologi; bakterier och virus. Man kan till exempel få bältros om man stressat under en längre tid, barn ska vara förkyld 6-8 gånger under de första åren för att skapa sig ett bra försvar och man kan vara bärare av Hepatit G utan att veta om det (det är alltså inget farligt. Men varför då ens ha ett namn på det? Lustigt.) Rätt intressant och läraren var bra, skippade allt som är orelevant för oss i praktiken.

Min dator börjar sakta men säkert ge upp. Kanske borde ge den en omgång, men måste bara få tag på en riktig hacker som kan hjälpa mig.

I morgon ska vi plugga på skolan, åka ner till stan och på kvällen åka till Anna och klippa oss (jag, Sofie och Peter). Yeeeeha. Undra om hon kan klippa dit lite längd? Kan ju alltid fråga.

Frågan är ju om jag föresten överhuvudtaget kan gå i morgon?

Paket likamed kul

Hade föresten fått ett paket i brevfacket idag. Alltid lika roligt fastän jag trodde mig veta vad det var innan jag öppnade! Kan berätta någon annan vecka och visa en bild på min blommiga fiina, ska nämligen ge bort en av dom (om he duug).

Min granne skriker hem till andra delar av denna planet, men jag ska ändå borsta gaddarna och försöka somna.

Lotta gojjar på.

Idag är det tisdag. Blir helt dygnvild eftersom tentan var igår måndag. Brukar ju annars ligga på en fredag och alltså har jag måndag i huvudet.
Hade läkemedelsberäkning föreläsning på förmiddagen och sen stannade jag och Sofie, duktiga som vi är, kvar i skolan och pluggade. Efter lite beräkningar (längesen man räkna matteee!) så traska vi upp mot Iksu där vi körde ett hårt pumppass. Lär kännas i kroppen om två dagar, men just nu känns det mycket bra.

I morgon är det mikrobiologi som gäller. Kul? Ingen aning. Lär nog ha bildat mig en uppfattning efter föreläsningarna. Och sen är vi "lediga" torsdag och fredag.

När man tänker på annat under föreläsningen.

(Mitt favoritprogram på tv är Halv 8 hos mig och hade säsongspremiär för två veckor sen. Och vad händer i veckan? Jo dom har uppehåll i TVÅ (2) veckor. Upptäckte igår att det inte var, kollade upp tv4.se och såg inte det förklarat någonstans. Så jag tog tag i saken, mailade Tittarombudsmannen (jag vet, overkill big time.. men jag hade liksom sett fram emot det efter den långa promenaden i regnet runt Nydalasjön) och hade fått svar idag. Inte på min fråga om VARFÖR utan bara att det återvänder "På 14 dar." Tack.)

När ångesten lagt sig

Nu efter en härlig lunch med mycket skratt har ångesten lagt sig en del. Men heeerreguu vilken tenta alltså! En av dom klarade jag nog, men den andra. Hej omtenta! Tur att läraren nog är någorlunda snabb på att rätta!

Sen gick vi hem hit och lagade en massor god kycklingsallad med vitlökssås a la Carlsson. CF, vitlök, salt, peppar och massor kärlek, eller hur var det? Sen blev det applepie! Blev säkert sjuk på köpet också eftersom Benice var gooode snorig!

Senare ska jag, Sofie och Jon gå runt Nydalasjön. Nu blir det JD&Turk häng ett tag. Först lite bilder från mobilen.


Från Fannys kalas. (hon posar med presenterna).


Boken Peter fick av mig och Daniel
när han fyllde år. Sen en fin bild på
Eskil och Maja (sekunden innan
Eskil rulla sig i koskit på åkern! Då
var han inte så omtyckt..)


Sofie med vår älskade farmakologi PUNKT.
Och den mycket macho goda lunchen idag.Har jag föresten berättat att jag tror att jag är tillsammans med en författare? Nähä. Men det tror jag! PUSS!

Ny vecka

Som börjar med två tentor, sen den obligatiriska maten efteråt med laget. Denna gång ser det däremot ut att bli hemma hos mig?

Lycka mig till, kan behovas! Men det får gå som det går, jag skyller bara på Maja (nääää?!).

Dessutom en lite mer speciell måndag den 19e än vanligt

Lotta berättar om helgen.

Fredag kväll gick vi till Fanny och hade trevligt. Eller jag och Maeve började festen redan här hemma, hon bjöd på vitryss, vi snackade gojja och hade trevligt - som vanligt! Väl hos Fanny spela vi, enligt bara mig ibland, bra musik, kollade på idol i bakgrunden och förtärde lite mer alkohol. När klockan var nog mycket och humöret på topp började vi traska mot campus där vi gick ut på Corona. Där inne spelades livemusik och vi hade roowlit! Men vi alla blev lite trötta och var hemma innan klockan slagit 2aftermidnight.


Gårdagen lördag började lite segt. Senare cyklade jag iväg till Sofie och Jon där vi, alla med lite trötta ögon, såg "The boat that rocked". Kanske världens längsta komedi? Helt okej, men som sagt lite väl lång. Senare cyklade jag hem igen, åt mat och fick världens städ-il! Alla vrår (okej, inte bokhyllan) på mina 19,6 kvm skurades och till och med badrumsmattan fick sig en omgång. Sen på kvällen umgicks jag lite med Helge Skoog och deltagarna från veckans Halv 8 hos mig på tv4play. (påminnelse till mig själv - måste äta pumpa alternativt sötpotatis inom en snar framtid!)


Och idag vaknade jag efter en sömn på sisådär 11 timmar! Man blir ta-mig-tusan mer trött efter så många timmar än man var innan. Sen bar cyklen iväg ännu en gång till Mariehem och Sofie - denna gång för plugg. Och som vi pluggat. Och ätit varma mackor och god kladdkaka! Mycket trevligt sätt att spendera söndagen, även om det då innebar plugg. Har ännu inte gjort hemläxan jag fick med mig hem, men ska nog hinna innan ögonen slocknar.
Detta då eftersom vi har tenta imorn. Vem lägger en tenta på måndagar? Minst sagt DUMT! Får väl se efter imorn hur det går, men nån gång kommer ju även den första omtentan.

Jag beundrar den som orkat plöja hela inlägget. Nu ska jag käka lite mat. Börjar kännas i magen efter att man sitter och tittar på Per Morberg och just fått mms på fin mat av kärleken.

Fredagsproblem

Jag är sjukt hungrig. Var nyss på ica och skulle handla, men vad? Slutade med wookgrönisar och en kalkonbit, fan att det ska tillagas innan man kan äta.

I morse hoppas jag på bussen ner till Ume igen. Sov nästan hela vägen, massor skönt med tanke på att det tar ungefär 3 timmar. Sen plugga jag och Sofie på bibblan, gick och hämtade en FASS och Läkemedelsboken från skolan (två feeeta böcker, precis vad jag kände för att kånka hem tillsammans med min packning. Men gratis är bra!) och sen cykla vi hem - i regnet. Sen har jag sovit lite till. Varför så trött liksom?

Nu ska jag som sagt käka mat och sen börja fixa till kvällens parte-y. Hejåhå.

Toorsdag

I förmiddags var jag och lämnade blod. Sen åkte vi och hälsade på faster och sen Eskil. Vi gick en runda hemma i byn och sen ville Eskil rulla sig i koskit (jo de luktar koskit hemma i Svensbyn - varje höst) - och detta han gjorde. Maja stod bara breve, tittade på och tänkte säkert "dummadumma hund, de luktar illa och du har fluffig päls". För efteråt vägra han stanna, sprang och gömde sig under soffan och jag fick nästan lyfta bort hela den innan han kom fram. Sen åkte han med nackskinnet före under både kran och flaskan med såpa.

Idag är det torsdag på både gott och ont. Nä inte ont, men jag åker ju tillbaka till Ume imorn efter en vecka hemma i Pite å he lär ju kännes inni hjärte.

14 oktober likamed Peters födelsedag!

Idag är humöret och livet på topp! Även om det blev typ jättetomt när Maja åkte iväg. Så idag ska jag lära mig allt vad farmakokinetik och sånt innebär, yeeeah! Ni känner väl entusiasmen?!

Sen FYLLER MIN STOREBROR PETER 34 ÅR IDAG! GRATTIS! Smell you later tonight.

Har en fundering också.. Varför kändes det mindre kallt i morse, då det var -5 grader ute, än tex igår då det kanske var kring -3 eller nått? Minst sagt konstigt.

Nä nu ska jag gå upp igen! Gillar inte källaren när jag är ensam. Och så blev jag hungrig. Ska föresten till stan en sväng senare och fixa en bättre tvbox från Korres man. Hejdå!

Lotta funderar..

Var är mina böcker föresten?

Bajsämne

Nu ska jag gå upp ur källaren, som har en tendens till att ge en miljoner tankar emellanåt, för att svara på instuderingsfrågor. Det här ämnet är skiiiitbajssvårt, hur ska jag kunna lyckas få in det?!

Klev upp vid 7 i morse eftersom jag inte kunde somna om. Men tänk vilken effekt Stig (en lärare) har för efter en föreläsning var jag tvungen att ta en nap! Fast efter en kort stund tyckte Maja vi skulle gå ut, och detta vi gjorde. Saatan va kallt det är ute föresten. Typ massa minus, men var är snön? Visst ger frosten som ligger på marken en illusion av snö, men det är ju ändå inte samma..!

Näni småvänner (som mor min brukar säga, småvänner alltså), ha en fortsatt bra dag!

Dagen börjar från morgon

Nu börjar Lotta plugga. Men kommer nog snart måsta avbryta för lite frulle.

Det är kallt nere i källaren. Håller de en vaken eller blir man bara tröttare? Återstår att se.

Sköööndag hemma i byn

Är hemma och leker husmor medan karln är i skogen och rastar hunden (flörtflört). Bullarna är gräddade och just nu står chokladdrömmarna i ugnen. Senare blir det fisk, päron (som Sofie hade sagt) och omelett. För jag vet att ni just funderade vad vi ska äta till middag!

Vad hände föresten igår kväll? Såg någon intervju med en dansk dagen före och reportern poängterade att om Skåne fortfarande hade varit danskt så hade de "ägt" Zlatan.. Som att det ändå skulle spela någon roll nu såhär i efterhand.

Igår var ju föresten förbi Fanny på kalas. KUL att vi gav henne en grej som hon redan fått, meeen vad att göra. Det var i alla fall riktigt roligt att träffa hela familjen L igen!

Lördag

Jag ska så klart inte sluta.. :o)

Idag blir det stan och sen världens finaste by - Svensbyn!

Lotta ger upp.

alltså, jag lämnar w-o till folk börjar responsa. Why keep on doing it liksom liksom liksom?

Nu ska jag packa. Ska bli skönt att åka hem igen

Kalasmånad


Nu går undertecknad på kalas! Och när jag kommer
hem ska det packas. Men har inte bestämt hur länge
jag stannar hemma. Men storebror fyller år på onsdag
(snabb huvudräkning, han blir hela 34 år, jiisus), men
vi får se. Beror väl mycket på den där motivationen,
karaktären och diciplinen som måste infinna sig under
veckan, annars blir det hem hit och hårdplugga med
Sofie. Ha en fin kväll allihop!

KALAS

Idag fyller världens bästa Fanny 21 år! Det firar vi här ifrån bloggen med ett kollage av bilder på denna underbara tjej. GRATTIS!Bilderna men framför allt minnena är många!

Lärare i språk

Har varit svenska lärare ikväll igen.
 • Alfabetet,
 • siffror,
 • veckodagar,
 • månader,
 • och lite andra nödvändigheter
är vad vi gått igenom. Hon är en duktig elev, men lite slarvig ibland. Och svårt med uttal på vissa saker, men jag kan inte klandra henne. Har det ju trots allt själv i ryggmärgen. Men tycker inte om när hon försöker komma undan med ursäker som "jag har för många språk i huvudet; engelska, italienska och mitt modersmål". Till svar brukar hon få, av sin stränga med rättvisa lärare; "må då vara engelska, men i Sverige pratar vi svenska".

Avslutar dagen med lite bilder.


Benicefis kom hit i eftermiddags
och jag har lekt geisha.


Fin bild på mig och Jönsa från igår! *fniss fniss tihiii*

Pusskalas

Moster Britta har namnsdag idag!

Och kolla vilken fin bild jag hade på henne och Ossi från i påskas i deras fjällstuga!

Hon är dessutom expert på matkalas!


Vann jag?

Triggades av Benice att skryta om mina
läsare som igår var hela 22 stycken!


Lotta har det inte alltid lätt

Jag tror jag är sjuk. Har typ flunsa ont i kroppen och är trött, även fast jag sovit som bara den i natt.
Detta gör att jag presterar extremt dåligt och överväger hela tiden att istället gå och sova en stund till.. Kanske i och för sig är den bästa medicinen just nu?

Jag borde inte, men gör det ändå - går ut och tar frisk luft. Kanske, vi får se.

Godnatt tisdag.Jag vill typ att det ska bli december NU så man kan börja handla julklappar på riktigt. Även om jag hatar stressen som har med just julklappar och julen att göra så tycker jag nästan det är aaaningen tidigt att börja (även om jag köpt den första klappen).

Men jag hittade just en ultimat julklapp till någon i min närhet (för jag köper ju inte till någon okändis heller). Men tänk om personen i fråga hinner köpa det själv?! Risken är i och för sig inte stor, men you may never know.. Så jag väntar en månad till tror jag.

Min granne SriLanka Rasika ska föresten flytta i slutet av denna månad. Jag och Julia (granne) spekulderade om vår kommande dröm granne; tjej/kvinna, ansvarsfull och städglad. Trevlig, rolig, inte konstig och inte för högljudd. Medan Meave vill ha; en snygg kille, utbytesstudent, spännande och intressant personlighet.
Ja, vi får helt enkelt se vad som dyker upp om några veckor!

Vampyr?

Sitter och kollar på ett förlossningsprogra(?) på 4an och dom satte just en nål på en bäbis som väger 1500g, shiiit. Lotta är imponerad!

Vi har föresten venprovtagningslektion nästa vecka, men det slipper jag. Jag gick fram till läraren och hann inte ens fråga innan hon utbrast något i stil med "jag ser att du redan kan allt som har med provtagning att göra, självklart behöver du inte komma!!". HA-HA-HA. 2-0 till Lotta?! Nej så var det självklart inte (men kunde mycket väl...), utan vi som redan är undersköterskor och har tagit prover på tex jobbet behöver inte träna på en gummiarm med rosa saft i olika rör.

Och så har jag bokat tid för blodgivning (jag vet, ett jäkla tjat om detta). Men det är först nästa torsdag och jag vet inte om jag är hemma så länge, för ja jag ska hem till helgen igen och stannar lite längre än bara till på måndagen. Jag hade faktiskt tänkt stanna i Ume till helgen som kommer, men när jag berättade mina planer för Laget (dvs Benny och Jönsa) så kläckte dom ur sig att båda två själva åker hem på fredag.


You miss me

Hej allihopen, har ni saknat mig?! Jag visste det. Men jag ska komplittera det hela med en bild eller två i slutet av inlägget. Brukar alltid pigga upp, tycker jag i alla fall.

Helgen i Pite har som vanligt varit mycket bra. Man kan nog kort summera den med en massa mys och en del besök hos bekanta. En dag var det kallt och en annan regna det en massa. JO vi åt en fetjävlamysig brunch på statt på söndagen också, vilket var rejält gott och resulterade i magsmärta.

Sen åkte jag hem (var nu egentligen hem är? Hur många är accepterat? Men hellre flera än inget, alla gånger!!) igår morse och började med en ny kurs. Snacka pluggarkurs nanting. Men vi verkar även ha en riktigt bra lärare nu i början. MEN vi har extremt många plugga-hemma-dagar.

Välkommen tillbaka vill jag bara säga till Fanny. Kul att du hittat hit igen! Eller det kan ju bara du själv avgöra. Om du inte märkt det själv näms du till som tätt här i alla fall.
HON FYLLER FÖRESTEN ÅR PÅ TORSDAG!

Två bilder från helgen (klicka för större bild).

Bilder från igår. (Satt och ritade fiskar och då ville min granne Andreas

att jag skulle rita vapen istället, därav kroken.)


Tisdag snart fredag

Ni var ju föresten jätte nyfikna om vad som händer idag. Jag och Sofie ska snart iväg och träna, sen i eftermiddag ska vi ner till stan för att bland annat äta den obligatoriska tentamiddagen (i efterskott då såklart). Jag borde plugga lite innan och mellan också, det skulle jag i längden nog må bra av.

De e sluut på veckan, de e dags för FREDAGS MYYS

Lotta har lämnat in tentan - CHECK! Fan va skönt. En sten föll från bröstet och jag börjar bli riktigt hungrig i magen.

Nä jag har väl inte direkt något att tillägga. Sitter nere i en kall källare och håller på att frysa tår och fingrar av mig, men det är ju bara en liten parentes.

Idag ska vi till stan en sväng, upp till Långträsk på kalas och sen kanske elda upp bastun för ett värmande bad? Fast det lär ju vara sviiinkallt lika fort man kommer ut igen. Nåväl.

Vad resten av helgen har att erbjuda får vi nog se allt eftersom. Åker hem på måndag morgon och börjar direkt med en ny kurs - biomedicin och allmän farmakologi. Men ni får ha en bra helg allihopen!

Ointressant inlägg om blod

Stod just i toan och kom att tänka på att jag ska ringa blodcentralen till nästa gång jag åker hem. Varför tänker jag på det så ofta? Till och med Benny kommer ihåg datumet till nästa gång jag får lämna (eftersom jag nämt det mer än en gång). Kommer ihåg sist jag skulle ändra tiden och jag avslutade samtalet med "tack så mycket" och hon på andra sidan bara "jo hejdå". När jag la på kändes det lite konstigt för det är väl inte jag som ska tacka? Eller.. En anledning till att det satt sig på hjärnan kan nog vara att jag fick två tre kallelser i våras som jag var tvungen att avboka pga att jag inte skulle hem vid det tillfället. Och så kan man inte lämna alla dar i veckan. Känns det inte som att de är dom som ska rätta sig efter "kundens" behov?

Men så länge jag mår bra av det, har tillräckligt bra blodvärden och allt sånt så kommer jag fortsätta lämna mina 4½dl blod två-tre gånger per år. Det går fort, är smärtfritt och man får två triss, iaf i Pite. Någon annan är i större behov av det plus att man kanske någon gång i framtiden behöver det själv?

RSS 2.0