Städtanten

Har jag berättat att innan sommarlovet så var det någon som sa för oss att dom skulle komma hit och storstäda korren? Bra tänkte vi alla då det verkligen behövdes. Men igår när jag kom hit så såg det ut som när jag for hem för tre månader sen.. tyyyypiskt! Och ingen hade heller frostat av "min" frys.. Så ikväll tog jag tag i det! Snacka om otacksamt och jävligt arbete. Var precis som att polarisen hade en vik i min frys! Men fin blir den nu och torka ska den få göra i natt. Visar en bild på den hemska imorn.

Annars hade jag plockat undan grejer här i rummet. Måste ju visa en bild på hur fint det blev med tv-bänken och det nya sängbordet också!

Det är liiite jobbigt att min granne pratar jätte högt med sin familj på skype (eller va hon nu använder..). Inte heller kan man tjuvlyssna då hela utbytet sker på indiska, typiskt.
Nu ska jag se Srcubs en stund och sen joina John Blund. Kommer föresten hem på fredag för den nyfikne. om jag nu kommer tillbringa så mkt tid hemma...

Klart som korvspad jag ska bjuda på en gammal bild också! För ett halvår sen under våran nollning. Det vi inte visste då (jo kanske i vårat undermedvetna) var att vi senare skulle bli och vara det bästa laget;Termin 2

Första skoldagen avklarad. Inte direkt svårt. Hittade salen direkt, ropade JA och höll upp handen när dom sa mitt namn och satt snällt kvar och väntade till det hela var över. Sen hade vi ju typiskt nog en föreläsning efteråt. En gubbe som mest berätta om sitt projekt som dom haft i nått afrikanskt land (jag kommer inte ens ihåg vilket, BRA lyssnat Lotta!).

Sen tog laget bestående av mig, Sofie och Benny våra hästar ner till stan och handlade lite nödvändigheter(?!) så som spray, smink och diadem. Och mat! Köpte mig ett startkit av i.d bareMinerals som jag just nu försöker fundera ut hur jag ska använda, eller mer vilken borste jag ska använda till vilken burk. Kanske måste ringa Anna sen ikväll!

Nu ska jag packa upp min väska då det inte blev av igår. Men verkar som jag åker hem igen redan till helgen eftersom vi blir lediga fem dagar från och med torsdag. Thanks Umu! Sen blir det ett pump-pass på iksu. HEJ träningsvärk!


UMEÅ

Sitter hemma hos Sofie och Jon och tar igen svunnen tid. Lat-Benice orka konstigt inte följa, tråkigt nog.

Helgen som sådan har varit helt wounderful! Fredag steg vi upp tiidigt, smög runt i skogen, sov i grillkåtan en stund och gick lite till. Såg däremot inget annat spännande än en hare, padda och huggorm (som dog-hosthost-). Sen på kvällen åt vi en übergod tjädermiddag! Lördag packade jag både väskor och bil. Och idag fick jag skjuts ner till Umeee med alla grejor. Både massor roligt och trist. Sen åt vi indiskt till middag, gött mos!

I morgon börjar skolan. Jag har köpt nya block och vässat pennan - I'm ready! Sen efter skolan slutat (går mellan 9-12) cyklar vi ner till stan en sväng. Caash ouuut!


Effektiva Lotta

Håller på att grädda bullar, är snart klar.

Sen bär det av till staden en sväng, måste köpa block och annat kul (kaaanske ett klädesplagg eller skor?!). Sen i eftermiddag måste jag packapackapacka. Och ikväll blir det mys på Storgatan med en mindre glad kille som hade en allt för trött hund med sig på passet i morse. Man kan väl inte alltid vara på topp?

Nä nu ska jag gå och klä mig. GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN ROLF! KRAM! (Morbror som bor i Eskilstuna, för er som inte är släkt men önskar att ni vore ;)  )


GADSNO

(onsdag baklänges så ni inte behöver fundera så länge..).

Idag har vi varit till stan en sväng. Skulle köpa block, en tvättkorg och en bok, men det blev inget alls. Efter de åkte vi till nån gård och plocka svarta vinbär, gullök, broccoli och vitkål som mamma sen snällt fick betala för.
Efter de låg jag och kollade lite Scrubs, åt surströmming och nu har jag suttit som klistrad en stund vid denna blogg. Fan va fint alltså, herreguu.. Att vara nöjd med en bullsats känns numera som, jahum, en baggatell? På tal om bullar så ska jag faktiskt göra ett gäng i morgon.

Nä nu ska jag ner och kolla foosbaallle.
HEJDÅ!

På tisdag äts det ärtsoppa..

Blev väckt i morse av en glad kille som just skjutit en fågel på väg tillbaka till bilen (han hade alltså varit ute i skogen sen 3 i natt!). Glömde däremot fråga vad det var, alltså om det var en orre eller tjäder. Men det lär jag nog få veta senare!
Red.anm. Det var en orrhöna.

Idag skiner solen och här inne sitter jag och säckar med ryggen. Kanske man ändå skulle bege sig utåt? Lova pappa att klippa framsidan av gården och det tar ju inte ens 10 minuter. Men först kanske man skulle ta och koka sig en kaffetår.. skulle ju faktiskt inte sitta helt fel!

Sitter och lyssnar på den sköna Winnerbäck på Spotify. Kan tycka det är helt okej med reklam emellanåt, men kan man bli mer irriterad när SAMMA reklam återkommer heelllaaaaaaa tiden?! Den där kvinnan som snackar om nån välgörenhet eller va de nu är, vet inte egentligen för stänger av öronen så fort.

En annan sak som hänt på senare dar, har införskaffat mig en ny mobil! Så nu behöver jag aldrig mer ta med mig kameran om jag ska någonstans då telen har 5 MEGApixlar kamera med blixt - de ni! SE C901 heter den för den som vill härma och efterlikna cooola jag..

Alltid roligare med en vacker bild att vila ögonen på (för att härma Kissie lite.. hö-hö). Så har letat fram en gammal en (för att härma Kenza. Varför orkar jag?);Stjärnfrukt var visst skitkul för x-antal år sen..

BACK ON TRACK!

Efter en sommars blogguppehåll är jag, till mångas förtjusning, tillbaka! I'M ALIVE som många skådisar genom tiderna sagt.

Ni är sääkert jättenyfikna och intresserade om vad jag har gjort i sommarn, men jag tänker minsann inte sitta här i flera timmar och berätta om allt, nejonej. Det orkar ingen läsa heller (trust me, I know what's like..).
Så vi tar det i stora drag:

- Jobbat på världens bästa arbetsplats.

- Hälsat på bäst-Sofie och resten av hennes härliga kompisgäng i Strömsund.

- PDOL för fulla muggar
(har ännu inte hunnit med hatbrevet till vdn då vi inte tog oss fram till Dead By April spelningen).

- Umgänge med värlends bästa kompisar!

- Mitt livs första och härligaste vikariefest.

- Lite mer jobb.

- IKEA och Haparanda/Torne med Faaannny.

- Några kvällar på Storgatan.

Nu idag är det en vecka kvar innan skolstarten. Då är vi inte längre T1or och de mest oerfarna (eller minst erfarna, beror på hur man väljer att säga det). Då kommer det ett gäng, eller dom kanske redan börjat?, som har den där hemska tentan ogjord..

Känns faktiskt bra att åka tillbaka, även om Pite är bland världens bästa städer - gottolööövit! Men många fina (JAG SAKNAR ANNA OCH LAGET!) bor i den där staden tjugo mil söderut och det är inte allt för långt hem. förbannat, det skulle ju inte bli såhär..! can't help it though.

Det enda jag inte skulle tacka nej till nu är en lägenhet! FLÖRT FLÖRT!

Nu ska jag fortsätta med Scrubs säsong 1 som någon var omtänksam och lånade ut till mig (sen säsong 2, 3, 4 - ja ni fattar!).RSS 2.0