17 april

och min fruuuu Benice, aka Benny fyller 21 år! Kääärring, gammal, grå och rynkig! Nästan i alla fall ;)

Idag har jag skrivit min andra tenta, vetenskaplig teori och metod. Booooring! Men jag tror det gick an, synd bara att vi inte får veta förens om typ fyra veckor. Igår fick vi tillbaka vår första tenta, som gick.. braaa! Fick väl godkänt! good student, good.

Efter tentan var vi och handlade lite, köpte bland annat ett par snygga dåliga-för-fötterna skor. Sen åkte vi hem till Sofie och hämtade hennes man, till stan och åt lunch och nu är vi tillbaka till Soffan. Har spelat lite nostalgi tv spel och sprättat en ny sommar edition cider - han är gooo'!

Nu ska jag vara med mina vänner, ha en bra kväll!

 (Alla släktingar som inte pratat med Erna eller Rolf senaste dagen, läs Agnetas blogg)

14 april..

..lika med att jag har haft körkortet i två år idag!! Goodbye prövotid! Det firar jag just nu med lite popcorn.

Idag har jag varit en pluggis. Först här hemma och sen på bibblan med Sofie. Sen var vi och cykla en stund. Och nu hade jag tänkt lägga upp en bild på min nya ögonsten, haha.13 april

Idag har det varit en lugn dag. Jag bakade bullar mitt på dan, städade undan och tog mig en promenad till Strömpilen. Gick på Ica och handlade lite och sen gick jag och köpte kandelabern, som jag pratat om några gånger! Helt fantastiskt snygg! (ni får se en bild i morgon, kanske).

Har också hunnit hälsa på en ny granne som flyttat in under helgen. Fast det är inte första gången jag träffar han eftersom han är kompis med den andra killen som bor hära.

Några bilder från påskhelgen;1. Moster Britta, Kajsa och mamma, 2. Das päron, 3. Ossi, Britta och Kajsa, 4. After skii, 5. Moi framför skidbacken, 6. Lite löööv i Lofsdalen, 7. Kajsa och Ossi kör skoter på fjället, 8. Fjället, 9. Skidåkare på fjället, 10. Fula hyrskotrar, 11. Vy från fjället, 12. Våffelstugan på fjället, 13. Solväggen, 14. Påskkärringar, 15. Påskkärringar, 16. Ossi, mami och Britta.


12 april

Är hemma i Umeå igen efter en helg i Lofsdalen med familjen Räsänen. Hade det varit sol där idag på förmiddagen hade jag och mina päron stannat till i morgon, men eftersom det inte var det så åkte vi samtidigt som dom andra. Och jag kan tala om att det inte bara var vi som skulle hemåt idag, fyyffaaan vad bilar alltså! Tur att vi skulle norrut och inte söderöver.. Vi stannade till i Sundsvall och åt köttbullar på Ikea och gick en snabb runda i affärn! Fick med mig hem en massa ljus, en bordsstrykbräda och en ny duk. Ska nämligen gå och köpa en fin kandelaber till veckan och då behövs ju en massa ljuus!

Nu ska jag fortsätta min myskväll. Lägger upp bilder från helgen sen!


Egon

Och så avslutar vi med att jag önskar er alla GLAD PÅSK! Ät för mycket god mat, godis och drick för mycket julmust! Haha, nääääee juh.. påskmust!


Sur, men det blev inte bättre än så.

Fest och paket

Glömde bort att lägga upp två till bilder från mobilen.


Fick inte bara ett, utan två paket från Aus
när jag fyllde år!Snygga vänner!

maaat

Vill ju inte vara den som är den, så här kommer en matbild på min lunch jag åt idag!


Goo var han, nanting!

lirpA 7

Var och tränade förut i eftermiddag, gick hem (eftersom jag har fått punka på bakdäcket!!! guuuförbannade jäääävla skit) och sen gick jag till Fanny och hälsade på i hennes och Josses nya lägenhet, som bara ligger ~3 minuters gångavstånd härifrån - braaaaaaaa! Kul att se hur dom fått det och även att träffa henne och hennes pvän Bear.

I morgon går jag skola hela dagen. Mina föräldrar kommer ner till Umeå lagom till jag slutat och då bär det iväg sydväster ut, närmare bestämt till Lofsdalen och Ossi och Britta (moster och man). Så det kommer nog inte bli någon uppdatering förens jag kommer tillbaka där ifrån.

Några bilder som jag just la in på datorn från mobilen (klicka för större bild);


Jonas, Olle och Korre sist jag var hem.

Fantastisk grill med mami.


Jag gillar bildserien! Robert i Malå (systerpåjkvän).

Min roooliga kursbok.

7 april

Blev väckt i morse av ett sms (jag tror du snackat för mycket nu igen Kaarina), en hel halvtimma före jag egentligen hade tänkt stiga upp... nåväl, får väl ta igen det senare.
Idag tvättar jag och hade tänkt börja plugga lite smått.

Återkommer. Kanske med en bild eller två?

6 april

Är hos Anna och har bland annat blivit fin i håret. Vi gick till en secondhand butik och hon fyndade en fin blå väska.
Nu ska vi snart äta finmiddag!

Vem som skickat blommorna blir tills vidare en hemlighet, sorry nyfikna kusiner!


Kul bild.

April april

Har faktiskt inte blivit lurad en enda gång idag. Försökte mig på att lura Benny, men hon var inte sen på att komma på mitt dåliga skämt om att "jag skulle sluta utbildningen till sommarn", haha! Jaa vet, ett dåligt skämt, men det var det enda jag kom på!
Ikväll var jag till Anna tillsammans med Soffan och Rebecka som klippte sig. Skola imorn. Ska läsa igenom en artikel nu och sen sova.


RSS 2.0