4e advent

Lotta pluggar idag. Kanske inte så effektivt som man kanske kunde ha hoppats.. Men har bland annat tillbringat två mer effektiva timmar på bibblan. Fast än är inte dagen slut!

Måste packa kappsäcken också. Var på stan igår och då blev det ytterligare lite packning i form av paket som ska med norrut.

Kom tillbaka till Ume i torsdagskväll. Möttes upp av en fin fruga, also knows as Benice och en lika fin daddy, aka Maeve. Vi hade en mycket trevlig kväll tillsammans med bönderna på tv. Fredag var laget i skolan. Tyvärr fick vi inte sticka varann, utan bara den där dumma armen av dyrt gummi. Så nu gäller det bara att hålla tummarna för i morgon då vi ska examineras i olika praktiska moment (venprov, pvk, co2, hjärtsängläge, sug av övre luftvägar, infusin av lm i.v). Nervös? JA! Sen på kvällen mös vi på M-hem hos Sofie och turk. Resulterade i ett sår vid ögat och en torr mun, haha! Och igår jag som sagt på stan. Sen blev det middag med Anna, Fanny och Emma för att senare kolla den sista filmen av Stieg Larsson - som så klart var grym! Men nu ser jag fram emot Snabba Cash!

Och imorgon eftermiddag åker jag hem!

Ska koka mig nå käk och se uppslutningen av Musikhjälpen. Hej for now och på återseende från PITE!

Nr 5


Snart!


FYRA, nöjd Benice?


Världens bästa morsfars!

Nr 3


Sval snubba?


2


Elvis med fet-puss-munnen.


Nr 1


Världens vackraste by. Kan någon gissa vars?

Hang on

TVÅ NÄTTER KVAR! Sen får jag packa ihop sängkläderna, bli slutbedömd och hoppat på bussen till Umeee!

Ska egentligen skriva en uppgift, men tänkte bara berätta vad som håller humöret uppe för mig just nu.

Annars snöar det massor här i skitlse. Fryser som fan om händer och fötter, men vad gör det när det är så vackert ute?

På fredag blir det övningar och pluggelipluggplugg med laget (äntligen!). Lördag i fler glada vänners sällskap, skola måndag och sen - heeeeeeem!

Ha det gott, vi hörs!


Tisdag.

- Varför uppdaterar jag aldrig?

Jag var hemma i helgen, ja. Men hade inte en tanke på att ni alla funderar och är nyfikna om vad som händer i mitt allt för intressanta liv, thihi. Men kan berätta nu så här i efterhand om vad som hände;

Fredag började med en sovmorgon, bus i snön med Maja, lunch med Daniel och på eftermiddan chilledilla jag och maja lite mer. På kvällen tog vi en tur ut till päronen för att sedan se, som majoriteten av alla, Idol.
Lördag var vi ute i skogen hela dan, plumsa i snön och letade fåglar. Sen vart det lunch i det långa träsket för att sedan avsluta kvällen med Johan Falk, Zlatan och en flaska rött.
Söndag var vi effektiva. För att både hinna se sista Falk filmen och äta frulle, blev det frukost framför filmen. Sen var det bara för Lotta att hoppa på bussen tillbaka till ödemarken. Kom fram till en stuga som luktade gammal svett och spenderade kvällen med tvn.

Igår var jag på en avdelning och drack kaffe på förmiddagen och på em hängde jag lite här, drack en capp på ett mysigt cafe och pluggade lite på kvällen. Blev även väckt sent om kvällen av att Anders knackade på fönstret. Han sov konstigt nog hellre inne än ute i sin bil.

Idag har har jag varit och intervjuat en människa på förmiddagen, som hade lite svårt att svara på mina konkreta frågor och hade större lust att berätta om sitt liv istället. En sak fastnade i mitt huvud - gör inget ni ångrar senare i livet. Det var denna person ett typexempel på. Och om det blir så, lär er leva med det och älta inte sönder det.

Nä nu ska jag gå och kanske läsa? Eller ska jag gå hem? Läsa och sen gå hem! Ska föresten vara på ett handikapp boende imorn, eller om det var dagcenter.. kommer inte ihåg. Och på torsdag är jag ledig, men lär väl hänga här då. Och på fredag, lördag och söndag har jag praktik!

Adjöken från fröken.

RSS 2.0