Önskelista

By the way - All I want for Christmas is en vattenkokare och en brödrost!

torsdag kväll

Och så var jag mörkhårig för första gången i mitt liv. Ska lägga upp en bild i morgon!

Idag och igår har jag varit på stan. Och i morgon ska jag till stan, men då för att träffa två klasskompisar sen gymnasiet för lunch. En av dom är gravid och hon hade tiden ute i måndags, så jag hoppas hon kommer i morgon! kan ju inte vara säker, haha! Ska bli jättekul att få träffa dom nu innan jul. Eftersom jag jobbar i helgen, och inte kan gå ut och festa och träffa folk som alla andra, bestämde vi träff i morgon. Sen på kvällen blir det träff med vänner som kommer hem på jullov från Umeå!

Var och hälsade på farmor idag tillsammans med min faster. Söta och dementa farmor säger åt mig "ja det har börjat puta ut på dig" och faster säger tillbaka "men hon är ju ändå snart 20 år". Haha!


Miss my bia-tch

Förbannade plusgraderHoppas det snöar över jul!

Notis

Jobbade som sagt igår kväll och visst hade jag oturen med mig. Läs artikeln. Tänk er oron i två timmar! Huvva.

Christmas tune


Mariah Carey - All I want for christmas is you

Onsdag den tionde

Håller på att sy vedförkläden och ska snart gå och posta lite kort. Såg just på mätaren att det "bara" är -11 ute nu eftersom det var under -20 i förmiddags.
Var och drack kaffe med papa, som kom hem igår kväll efter en vecka i Gällevare, hos faster förut idag och där fick jag en elvisp!! Det var bra! :)

Jobbar kort kväll ikväll och sen är jag ledig, vad jag vet än så länge, imorn och på fredag för att sen jobba helg. Ska och fixa till håret hos min kusin i morgon kväll igen :) Det ska visst bli lite mörkare slingor den här gången! I'll show you later.Jag och min nisse Jennifer har några hektiska veckor framför oss!

Moi


Ssk vt 09

Tänkte att jag skulle berätta vad jag fick veta igår. Nämligen att jag är antagen till sjuksköterskeutbildningen i Skellefteå och första reserv till Umeå!! Om jag får den platsen får jag veta det den 8e januari, annars börjar jag i Skellet den 18 januari!


tune


Lazee - Rock Away

Klappar in

Idag har jag varit till stan och köpt julklappar. Så nu har jag nästan köpt klart! Känns jävligt skönt faktiskt.
Ikväll blir det nog en lugn kväll. Känner mig inte helt hundra nu igen.. Ska nog starta bastun och värma mig lite!

Haaaaaa de braaa!

pics

Oj så dålig jag är på att skriva. Här är lite bilder från förra helgen, fredag;


Sara var inte lite läcker!

Jag å Tove

Folk på Toxic

och söndag;

Moster, kusin och Chilla

HAHAHA! Jag puttade ner Ankie i snön
och hennes hund var inte sen på att "busa"!

RSS 2.0