En månad

Har föresten befunnit mig i Australien i exakt 4 veckor och 2 timmar just nu. Då vet ni! :)

Hör gärna av er, lazy swedish people


Kommentarer
Postat av: Anna-Lena Lindström

Hej Lotta! Jag följer varje steg du tar på bloggen.
Jättekul och skönt att läsa och att du har det bra.
Anna-lena

2007-10-04 @ 10:47:32
Postat av: Lisbet m.fam i Borsökna

Hej på dig !
Jo, vi läser allt dina bloggar, jättekul och va härligt det verkar vara där nere i värmen. (Mkt fina bilder).Vi har en ganska varm höst i alla fall, så "Pellarna" har det bra när dom hjälps åt med husbygget i Skogstorp-Pelle o Lena flyttar in nu i dagarna. Våran Emilie kommer hem o hälsar på snart från Göteborg där dom bor numera. Vi längtar efter Alexandra jättemycket. Många kramar från oss (lazys) i Eskilstuna.

2007-10-04 @ 11:53:27
Postat av: Sune

Du har rätt, vi läser allt ni skriver (du & Fanny) men kan inte ens få iväg en kommentar. Kanske lika kul för Er att läsa om oss och våra förehavanden. Startade själv en blogg men är ju litet fantasilös föratt kunna hitta på och skriva som ni gör. Kom ihåg att vi älskar att läsa det ni skriver och att det numera är en riktig höjdare hemma i soffan. "Nu kollar vi om Fanny eller Lotta har skrivit eller lagt ut bilder".
Så låter det numer i vårt hem. Er förtjänst helt och hållet. Litet avundsjuka är vi nog och STOLTA som f-n. Keep on rocking!
/Sune

2007-10-05 @ 20:06:44
Postat av: Therese Lundmark

Hej Lotta ! Jag hoppas att du har det bra´!=) Har hört rapporter av Wilma och din mor att du har det bra och har kommit till en bra familj=) Jag är ju o praktiserar på polarn så då träffar jag din mamma ibland!:) Kramar therese Lundmark

2007-10-11 @ 18:52:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0