8/3 -08

Hejhopp! Här packas det för fullt. Dom verkar då få plats med allt även om dom har tredubbel så stor packning nu än när dom kom. Mycket beror ju på att jag skickar hem en hel del, men nog har dom varit bra shoppare också. Som i torsdags när vi var på ett skitstort shoppingcenter (kanske de största i Australien?) och pappa fick syn på en skjorta som han tyckte var så snygg.. så han gick då i alla fall och prova den och han tyckte fortfarande den var snygg. Så han köpte, hör och häpna, en skjorta för 80!! dollar. Och före de var han för snål för en t-shirt för $10. och sen skulle han ju ha en slips till så då hitta vi en bra för $30! Kan fortfarande inte fatta att han gjorde de, haha!
Före vi for på shopping i torsdags så var vi kulturella och gick på museum inne i stan. Var faktiskt mer intressant och kul än vad jag först trott.
Fredag for vi upp till vackra Noosa. Först gick vi runt i national parken. Himla vackert var det! Vi såg massa surfare (bland annat tjejen som varit världsmästare 8 gånger) och så fick vi syn på delfiner! Lite häftigt! Sen låg vi på stranden och lapa lite sol och bada lite bland vågorna. Sen på eftermiddagen for vi hemåt och gjorde oss i ordning för att sedan gå upp till Ken och Silvia, Gregs föräldrar, för att äta god middag. Gregs syster och hennes man och barn var också med. Trevligt värre!
Idag har vi också varit till stranden och legat där mitt på dagen. Var till en strand söder om Mooloolaba. Vågorna var dom störta vi sett hittills men det var himla kul att bada ändå. och brun/bränd har man också blivit. Ser ut som en tomat i fejjan nu. Meeeeeenmen.

Ja så nu flyger dom iväg till Sydney i morgon bitti klockan 9 och får vänta där i drygt 4 timmar innan dom flyger vidare. Nog känns det ju såklart tråkigt! Men det är ju samtidigt inte så länge kvar innan vi kommer hem igen. Ska föresen ringa och höra om flygbiljetter hem på måndag hade jag tänkt.
Måste bara hitta på något att göra under dom 3 veckorna som jag har här i Brisbane innan Fanny kommer! Längtar massor tills vi ska ut å resa! Kan du inte komma en vecka tidigare ;);) Men tiden går fort, hipps vipps har 3 veckor gått och hon är här. Hade tänkt fara och bo på ett backpackers i Mooloolaba några dagar under den tiden, har bara inte bestämt mig för något datum ännu.

Ska gå och spendera kvalitetstid med min familj/släkt. Hoppas allt bara är bra där hemma! Kramar


Har lagt upp lite mer bilder. Fick slut batteri fredagkväll så hann inte ta så mycket mer bilder. Men lite i alla fall - bättre än ingenting.

http://www.pixbox.se/alb_show_id735195_page0.html

Kommentarer
Postat av: Bro´

Kan du inte ta ett ströjobb på nån bar där i brisbane medans du väntar på fnanny ska komma upp till dej...jaja -17 i morse så inte behöver ni ha så bråttom hem.Kramar från Hampis

2008-03-08 @ 18:41:04
Postat av: Sara

Hejsan! Hur länge ska ni vara uta och resa och när kommer ni hem till Sverige?

2008-03-13 @ 01:29:35
URL: http://sarasjogren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0