Dagen efter youtube



Min nyfikna syrra undrar som bäst vad jag håller på med, haha. Hon måste nog börja ge sig in i bloggvärlden lite mer.

Det har varit en lugn helg. Igår var vi på nå loppis och sen på eftermiddagen gick vi till grannarna för att käka surströmming. Jag fick grillad kyckling! lyckos mig lyckos mig. Sen vart det en galliano, en till, och en till. En shot turkisk, en Ragnar dricka och lite mera. Vart goode trött och vid 2 när vi gick hem fick jag mig helgens skratt! Men syrran i sin tur trodde hennes karl skulle få en hjärtinfarkt, hahahhahaa!

Nu kom min framtida man hit, William 4 år (vi ska gifta oss, enligt han, när han fyller 16). Vi ska "spela" bilbanan som han har med sig. Yippi, lyckos mig igen!

Hoppas alla haft en bra helg hittills. Och ha en bra söndag.
Jag ska stanna här till imorn och köra, som sagt, till Skellefteå för att shoppa! Sen är det jobb som gäller.
Tjaaa

Dagens youtube






Nu ska jag snart bege mig. Tänkte bara dela med mig av en av världens skönaste låtar! Hade gärna kört till syrran med den här låten på högsta volym i bilen!
Dom har internet även i skogen, så jag uppdaterar nog några gånger i helgen.
Ha en bra fredag!

"Nu är det bara pissa och gå och lägga sig"

Min pappa brukar alltid säga så, fast med lite mer pitemål så det kanske blir något i stil med "Nu järe bara piss å gå å ligg". typ.. jag är inte så bra på det där.
Sitter och dricker en kopp te. Har varit ute och cyklat en sväng men eftersom man bara använder benen så blev jag ganska frusen om överkroppen och så fick jag ont i ena örat, aj.

Jaa i morgon ska jag till min syster som bor i Västerbotten i en liten by, världsmetropolen (enligt henne själv). Det var över ett år sen jag sist var dit så jag tänkte ta mig en helgstripp. Det tar två timmar att köra dit och det enda man ser är skog (något sågverk är det efter vägen också). Lite jobbigt kanske när man är själv och inte har någon att prata med, men då är jag mer än tacksam för radion! TÄNK om jag skulle få syn på en björn! Wow!!
Ska fara hem på måndag, men då kör jag först till Skellefteå och går på stan med mamma (som får ta bussen ner eftersom jag tar hennes bil, mohaha) innan vi kör till Pitstan. Älskar Skelleftestan! Ser redan fram emot att få spendera pengar!

Nu ska jag se tv! Sov gott mina vänner!

Fått jobb!

Tidigare idag när jag var och hjälpe till med powerpoit så var det en av tantorna som fråga om fortfarande jobbade på sjukhuset. När jag sa att det var snart veckor sen jag slutade så fråga hon om jag inte ville komma och jobba åt henne i hemtjänsten för dom har personalbrist. Och självklart vill jag det!!! Även om hemtjänst inte är det roligaste jag vet (hatar bland annat att städa), men det är då i alla fall ett jobb som ger en lön. Duger gott och väl de månader fram till nyår!

När jag sen körde hem från stan så såg jag något som låg på höger sida av vägen. Såg först inte vad det var, men när jag körde förbi såg jag att det var en grå/vit randig katt... Uuuuhhh.. Hoppas du får ett bra liv i katthimlen! RIP.

På tal om ingenting.. Förra helgen var jag och Sara (en gammal klassis) till stan och träffa lite folk. Alltid trevligt! Men jag fattar inte varför man inte har lärt sig att pojkar är svin.. Blir så less alltså. Tycker tvärr om dom för mycket för att kunna gå över och bli homo. Men tänk så enkelt livet skulle bli. Haha.



Dagens youtube



Haha, undra varför det blir rosa längst ner.. Måste kolla upp det, senare. Eller så får det vara kvar :P

Nu är jag less!

Less less på att det bara ska regna hela jävla tiden! Jag kanske inte hade varit lika less om det inte varit för att sommaren redan regnat bort!
Tyvärr kan jag inte styra över vädergudarna, så det verkar som vi får leva med det ändå..

Igår innan jag skulle sova låg jag och lyssnade på mina nya låtar oå iPoden. Jag har någonstans hört (kan ha varit min bror) att man inte kan få fel på hörseln när man lyssnar på för hög musik om det är musik som man tycker om. Är det någon annan som hört det, eller är det bara jag? I alla fall så hoppas jag att det stämmer, annars skulle jag sitta här som en halvdöv Lotta idag.

Idag ska jag hjälpa min mor och nå andra tantor med nå datagrejs. Dom ska redovisa en resa som dom gjorde i våran till Helsingfors.
Annars har jag inte så mycket uppskrivet i almenackan.

Vi hörs, ha det bra!

Surströmming och lingon

Det var första gången ikväll som jag åt en macka med surströmming! Faktiskt helt okej (hade först tänkt skriva "helt k" men ångra mig ganska fort, he-h). Hade ju även gjort en paj som var jättegod.

Kan inte hilma med att även jag, som de flesta av alla kvinnor i världen, har lingonvecka en gång i månaden. Egentligen borde man vara ganska van nu efter några år, men det blir som ändå litelite mer jobbigt.. Känner mig som en uppsvälld gris (kan bero på all mat också) och mina tarmar får det lite extra jobbigt den veckan. Jaja.. Nu är det inte så länge kvar och jag verkar ha överlevt den här gången med.. yippi.
Känns som att jag öppna mig massor bara för att jag berätta om min mencykel, hahahaaa... whatever.

Ska snart gå och lägga mig och läsa den spännande boken. Läste ett stycke igår som jag  hade jättestor lust att dela med mig av, men sen kändes det nästan lite fööör snuskigt, haha.
Sov gott!


Vad vill jag söka?

Nu har jag ett såndant fint CV att jag säker kan få jobb som, hm, säg ingenjör! Direkt! Utan att dom behöver tveka det minsta lilla.. typ.

Jag har även fått hem ett album med MOS (Ministry Of Sound). Så jäkla! Om man gillar dance musik vill säga.. Man blir om inte annat väldigt party sugen. Får även upp många minnen från Australien och veckan i Bulgarien (veckan innan studentveckan -07). Så om ni gillar dance kan ni ju söka på mos, de kommer alltid upp något som är bra.

Mamma ska bjuda nå tantor på rutten fisk idag, så jag ska ta och baka en paj med broccoli och räkor istället.

Buhuuu.. De två vänner som jag har kvar i stan börjar universitetet på måndag, vilket innebär att dom måste flytta. Jag hoppsa denna höst kommer att gå fort så att jag också kan ha en bra anledning till att flytta från Piteå. Eller föresten, behövs det?!

Nu ska jag ladda iPoden med massa ny skön musik! Hej så länge.

Det svänger som..



Nu kommer min bästa vän Fanny. Hon ska hjälpa mig att skriva ett cv!

"Jag vakna upp och så var den dagen förstörd"

Sagt av antingen Lasse eller Ronny Eriksson (från boken De norrbottniska satansverserna).


Topmmaa pierca bröstvårtan igår och skickade ett mms åt mig:

AJ!?


Nu ska jag fara och skura ett köksgolv. Hoppas ni fick en bra början på denna onsdag 27 augusti 2008!

Bloggkoll

Följ min blogg med bloggkoll

Datorn är min bästa vän

Tack Sophia för länken om hur man fixar sin blogg :) Jag hoppas att det går att se sidan för er andra, men för mig blir den helt ful och fel när jag kollar på den. Som tur är har jag två datorer brevid varann, så på den andra fungerar den fint! Mohaha..

Jag har varit ute och klippt lite gräs. Men om det är någonting jag hatar mer än att klippa själva gräset så är det nog alla förbannade buskar (tack mamma som älskar rosenbuskar). Har rivmärken fulla armarna.

Eftersom att mitt liv är så händelserikt just nu så har jag redan börjat längta till helgen! Okej.. Nog för att man längtar till helgen om än man jobbar och har dagarna fullbokade, men det blir ändå på ett helt annat sätt. Nu blir mer att jag vilar min röst och tränar min hörsel mer (läs: har ingen att prata med och lyssnar på radion hela dagarna). Tyvärr är våran hund inte min bästa vän...
Ska berätta om min "spännande" helg när den närmar sig.

Nu ska jag duscha och sedan lägga mig för att se på tv, sen somna bakom boken. Just nu är det Jens Lapidus Snabba cash som gäller. Riktigt bra!



Eskil och brorsson Elvis (som kommer hem imorgon
efter en vecka i Side) och min hörna, haha.

Catch yah later

Ny ringsignal

Har föresten äntligen bytt ringsignal!! Har haft "Dirty south and evermore - Its too late" i snart ett år nu. För om jag inte minns helt fel började jag använda den ganska snart efter jag kommit till Australien (5/9 -07)..
Min nya är en sjuuuukt bra låt som jag aldrig kan få nog av, oavsett hur många gånger den spelas på radio!! Lyssnar alltid på P3.. ointressant fakta. Bra början har den också, perfekt för en ringsignal, haha.


Arbetslösa livet..

.. är ett tråkigt liv. Men jag tackar de högre  eller vad det nu var  den där midsommaraftonskvällen för 19 år sedan (kåtslagen helt enkelt?!) som gjode att jag fick snälla föräldrar som inte tycker det är allt för jobbigt att ha en "vuxen" dotter som bor hemma och inte gör speciellt mycket av dagarna, haha. Som mamma sa i morse när jag satt i soffan och läste tidningen "Ååh vad kul att du är hemma, du hinner nog jobba nog i ditt liv".
Var lite mer än en vecka sen jag sist jobbade (har jobbat på sjukhuset i Piteå i sommar, avdelning Medicin 3B) och det är skittråkigt att inte ha något vettigt att göra om dagarna.

Under veckan som jag varit ledig har jag varit duktig på att läsa bloggar. Helt sjukt alltså. Kom nästan upp till 20 olika bloggar som jag läser varje dag.. Men den roligaste som jag hittat (hörde talas om den på P3 i helgen) är nog ändå argalappen.se. Värt att kolla upp!

Jag har inte uppdaterat min blogg på hela sommaren, men före det var jag lite flitigare. Släktingar, framför allt från södra Svea, läste om mina äventyr i landet down under, Australien. Bästa investeringen i mitt liv!
Nu när man varit hemma ett tag brukar jag få frågan om jag inte längtar tillbaka, men "borta bra men hemma bäst" brukar bli mitt svar. Kommer nog alltid att stämma.

Efter att jag läst min gamla klasskompis Emilias blogg så tänkte jag att jag skulle ta tag i mitt bloggande igen. Inte bara vara nyfiken om vad som händer i alla andras vardag, utan dela med mig att mitt egna liv lite grann.. om nu någon är intresserad?

Hejsan.

RSS 2.0