Räven Robin

Blev visst många inlägg idag, men måste länka till min Daniels ("har du en egen Daniel?") blogg Redfoxhunting och dess tävling som såklart alla ska rösta på!


Hemma i byn under jul. Maja och Daniel plumsar :)


Kommentarer
Postat av: Emmeli och Mio

Hej! :)Jo, jag hoppas att allt ska gå bra och det gör det säkert också. Jag var 12 år när jag opererade bort mina men kommer så väl ihåg hur ont jag hade. Och då var jag heller ingen "mesunge" som min bror ;)Har du någon aning om varför han satte Mio på m2 tror jag det hette? "Prio-ett-listan" sa han också. Mio brukar ha andningsuppehåll, men han sa att det inte var någon större fara samtidigt som han sa att det är ca 1 års väntetid. Hmm...Fattar inte varför vi då skulle få operera han inom redan några veckor?Jag längtar tills det är gjort och när min lilla son får må bra igen :)

När kommer du hit nästa gång??

Kramar!2010-02-11 @ 22:20:21
URL: http://emmeliwikman.blogg.se/
Postat av: Emmeli och Mio

Han nämde nåt om m2 när han pratade om att han skulle gå före :)

Men ja, för mig känns det ju bara bra att göra bort det så fort som möjligt. Men givetvis hinner jag bli mer orolig... Han sa att barn andningsuppehåll inte är lika farliga för barn som vuxna. Jag får väl lita på det då!Jadu, varför jag ens tänkte tanken är nog för att jag är så som person :) Alltid rädd att det ska hända något, iaf när det kommer till Mio.

Som jag skrev, tänk OM han fortfarande har lika svårt att andas efter. Då är ju operationen i onödan, och tro mig, en operation är ungefär det sista jag önskar mitt barn "bara för att". Så jag hoppas dom är säkra och vet vad dom gör.

Men jag är inte ett dugg överbeskyddande ;)Jo, vi ska ut där! Hoppas det blir kul :)

Nästan 4 månader sist jag var ut. Ett tag sedan, så nu är det tusan på tiden!Inget fyndigt fynd än ;)

Men jag letar vidare. Kommer du på nåt smart så hojta till! Hoppas du får en riktigt trevlig helgen och jag beklagar min roman :) Puss!

2010-02-12 @ 19:48:10
URL: http://emmeliwikman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0