Torsdag

Ikväll har jag varit till en tjej i klassen och grillat med basgruppen (en grupp som vi blivit indelad i när vi började). Trevligt trevligt, speciellt där i slutet, haha! Man kan inte gå ihop med alla..

I förmiddags hade vi dissektion av innehållet av en gris. Tunga, lungor, hjärta, njurar och lite sånt smått och gott. Luktade inte så farligt eftersom djuret varit dött i sisådär två dagar, som tur var. Sen när vi skulle gå ut därifrån "råkade" vi gå fel och hamnade i ett rum med människokistor (vi blev liiiiite nyfikna om varför som stod där) och fort kom det in en lärare och visade oss därifrån.. I frysen, som också stod i rummet, fanns nämligen människodelar som läkarstudenter får dissikera och som sedan visst måste begravas på ett värdigt sätt (fick vi förklarat under tiden han visade ut oss, he-he-hö).

I helgen är det fest som gäller! I morgon kväll ska vi in till stan och lyssna på, sucksuck, Alcazar och Björn Rosenström. Och på lördag blir det gårdsfest här utanför huset. Trevvvlans!
Men först är det plugg på bibblan som gäller. Sofie, natzipluggarSofie, la till och med på en extra timme i schemat än först tänkt. Men vi tycker om henne lika mycket för det!

Näeeöhhum, tack och gonatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0