22 januari

Har varit lite mycket dom senaste dagarna, men kan försöka berätta så bra som möjligt;

Måndag hade vi upprop, information och rundvandring på campus. På kvällen samlades vi på skolan för att lära känna varandra och lekar. Före 10 var alla jättetrötta av allt nytt och vi gick hem.
Tisdag hade vi mer infromation på förmiddagen och sen for jag Fanny och Josse till stan. Var jättetrött i huvudet (inte kommer jag ihåg att det var såhär jobbigt att börja skolan) så jag sov större delen av kvällen.
Onsdag hade vi ännu mer information och även den första föreläsningen. På kvällen åt vi middag på ett studentställe och klädkoden för kvällen var underställ! Vi var alla skitsnygga, heh..
Idag torsdag har vi varit på föreläsningar på förmiddagen och sen efter lunch var det genomgång på Medicinska biblioteket. Ikväll är lediga.
I morgon har vi föreläsningar på förmiddagen och sen slutar vi. Klockan två ska vi till vårat Kårhus för EPP (efter plugget pub). Sen blir det hem och äta, byta om och dra iväg igen!
På lördag har vi "lillsittning" för att lära oss vett och etikett för nästa helgs stora sittning (=middag).

Så ser mitt liv ut just nu. Nu har vi just ätit middag och ska städa lägenheten. Fanny åkte hem till pite i eftermiddag och kommer tillbaka på söndag.

Kul att ni kommenterar! Anette, gratta Vincent på namnsdagen om du läser det här idag!
Kommentarer
Postat av: Kjelle-Brelle

Tjabba Lotta

Det verkar vara full rulle i Umeå hoppas att det går bra å du kommer att trivas i staden och om du du träffar nån prins så måste jag o rolle kolla upp o godkänna .

Många hälsningar från PitholmHa det bra

Puss o Kram

2009-01-23 @ 13:31:57
Postat av: Anette

Hej!!

Vincent tackar så mycket! Du verkar ha fullt upp...men snart faller alla pusselbitarna på plats. Tiden kommer att gå fort så passa på att njuta av det goda studentlivet.

Ha det jättebra Lill-Lottan!

Många kramar från Anette.

2009-01-23 @ 21:06:35
Postat av: syrran

hej ja det verkar vara så så mycke så du trivs nog..killarna lär få se upp när pites snyggaste tjej gör entre...sköt om dig så ses vi .KRAMAR från oss i lappmarken:-)

2009-01-26 @ 10:20:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0