Melbourne 21/5 -08

Mandag kvall kom vi fram till St Kilda, en forort till Melbourne, efter en tre dagars tripp fran Adelaide. Great Ocean Road var otroligt vackert och haftigt! vi overnattade pa tva olika hostel, sa man fick da i alla fall sova i en riktig sang (ett hostel hade splitternya sangar!!) och ga pa en riktig toa.
Igar for vi forst till ett kopcenter dar IKEA ligger! Vi gick en svang och sen at vi kottbollar, potatis, lingonsylt och brunsas till lunch innan vi for in till stan for att kolla runt. Melbourne ar en himla trevlig stad maste jag saga! Och idag gick vi en svang till standen i St Kilda pa formiddagen innan vi tog sparvagnen till en annan forort, Fizroy och gick pa Brunsvack st dar det finns massor av udda affarer! Efter ett tag dar fot vi in till centrum och nu sitter vi har pa en internetcafe. Haller just nu pa att ladda upp en massa nya bilder. Rymmer tyvarr dock inte alla.. eftersom det ar bilder anda fran nar vi var vid Ayers Rock och de.

Vi ska sova en natt till i St Kilda och i morgon ska vi boka in oss pa ett hostel har inne i stan. Tror vi ska bege oss uppat till Sydney pa sondag och eftersom bussresan tar 12-13 timmar sa gar en hel dag bort till det.
Och pa mandag har vi bara en vecka kvar hara i detta land.. Kanslorna ar blandade!

Vet inte vad jag mer ska skriva. lankar till sidan nar jag lagt upp bilder.
Ha det bra! kramar

Kommentarer
Postat av: Agneta

Hej! Fick ditt vykort idag. Gregs pappa hade det med sig nar han kom over for att titta pa State of Origin (det ar en massa skrik och rop darnerifran just nu). Tack i alla fall for halsningen.

Verkar som ni har haft en rolig resa. Trist nar det snart ar dags att aka tillbaka till Sverige men nu kan ni leva pa era erfarenheter nagot ar framover.

Har ar allt som vanligt (man ar bara lite tjockare). Det rullar pa och borjar bli kyligare aven har.

Ha det bra. Halsa Fanny. Kram, Agneta :o)

2008-05-21 @ 12:47:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0