2/5 -08 Cairns

Back in Cairns efter tva natter i Port Douglas, 7 mil norr om Cairns. Nar vi kom dit onsdag eftermiddag gjorde vi inte sa mycket eftersom solen inte sken, igar lag vi pa stranden och idag har vi mest bara vantat pa att bussen skulle komma och hamta upp oss, eftersom solen inte sken idag heller. Men det var ett vackert stalle dar man kunde bada i havet (i stinger net) aven om det inte var den vackraste stranden vi varit till. Kul att ha varit dar i alla fall!

Innan vi for dit, i tisdags, hyrde vi en bil med Ola och Emilia over dagen och akte pa en tur soder om Cairns. Dar besokte vi bland annat tva vackra vattenfall (bland annat Milla Milla waterfalls som ar med i nagra shampooreklamer) och en sjo och den sag ut som vilken sjo som helst som vi har i Sverige. Det var i alla fall en trevlig dag! Kul att gora nagot annorluna!
Onsdag var sista morgonen med vara nya vanner fran Skane. Dom flog namligen ner till Sydney for att idag aka vidare till Fiji.

Idag har vi bokat boende i Alice Springs och en tre dagars tur (tva natters camping) till Kings Canyon, The Olgas och Ayers Rock som vi far ut pa pa tisdag till torsdag. Sen pa lordag aker vi ner till Adelaide med overnattning i Coober Pedy och lite andra grejer som skulle ses pa vagen (vi boka en 1 natters tur). Det betyder alltsa att vi kommer att befinna oss i Sodra Australien om redan en vecka, sondagen den 11 maj.

Kommer nog att skriva mer i morgon och aven ladda upp lite mer nya bilder. Fanny har lagt upp lite nya pa hennes pixbox: Fannys nya bilder

Kommer foresten inte att hoppa bundyjump Peter! For feg..

Ha det sa bra! Kramar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0