Helg, igen!

Som svar på din kommentar Anna-Lena.. I Singleton går det 16 killar/karlar på varje tjej/kvinna :P Australiens singeltätaste stad bland killar räknat i procent. Skulle kunna gissa att fler än hälften av dom jobbar i eller ovanför någon av alla gruvor som finns här runt omkring, men det finns även ett militärområde utanför stan (där dom gör lumpen, eller vad dom nu kallar det här), fast är inte säker om dom killarna räknas med i statistiken.

Här har det nu regnat hela veckan varje dag till och från. Har inte sett solen på bra många dar känns det som. Hoppas det hinner bli varmt till nästa helg så vi kan bada i Fannys pool!

Gudfar fyller 60 år idag, GRATTIS Donald!

Länkar till Fannys bilder som hon lagt upp från helgen när hon var här.
http://www.pixbox.se/alb_show_id614451_page0.html

Ha en bra helg allihop!

Kommentarer
Postat av: Sune

Har sett på nätet att ni haft litet sämre väder senaste veckan. Kanske bra att vila skinnet litet. Det blir nog varmt så det räcker snart... Litet plurr i poolen blir nog trevligare då.
Hoppas helgen blir bra. I morse var det massor av snö men tyvärr har det sedan regnat hela dagen här så det mesta är borta nu. Blåser dessutom.
Vi har blivit litet nördiga och börjar och slutar dagarna med en koll på era bloggar och pixboxar. Ni ska veta att vi följer er via dessa hela tiden och längtar oxå efter att få träffa er. Ha det bra!

2007-11-09 @ 23:08:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0