26/4 -08 (nattetid), Mission Beach

Har just lagt upp bilder fran nar jag hoppa fallskram. Sa javla kul det var! Helt javla ofattbart alltsa! Det maste upplevas sjalv for att man ska forsta hur det kandes. Nar man val var dar uppe och man bara foll och foll och foll sa var det kallt, sa tur att man foll till det varmare.

Idag (eller igar) var vi och gick i regnskogen och eftersom det ar en rod dag har i Aus sa gick det inga bussar, sa vi fick ga tillbaka och allt som allt tog oss typ mer an 3 timmar. Och lunch missa vi ocksa. Men det var kul anda! Ben, en kille fran Seattle USA, foljde med oss.. Haha lustig kille :)
Sen har i eftermiddag har vi inte gjort sa mycket. Umgatts med folk och sadar.
I morgon pa formiddagen kl 11 gar bussen vidare for oss upp till Cairns dar vi forst ska sova i 4 natter, sen i Port Douglas i 2 och sen 2 natter till i Cairns.

Gillar verkligen Mission Beach! Mycket beror nog pa att hostlet vi bor pa ar sa himla bra! Man far en lite mer "hemmakansla" an i valiga fall.

Ha det sa bra allihop! Kramar

Bilderna fran hoppningen ar pa sida 3 och 4 i detta album:
Fallskarmshoppning

Kommentarer
Postat av: Anette.S

Hej Anna-Lotta!
Vilka häftiga bilder, Vad modig du är som vågade.
Ha en fortsatt rolig resa.
Många kramar från Anette.

2008-04-26 @ 10:22:00
Postat av: Agneta

Vilka harliga bilder. Kul att du gjorde det. Det ar klart vart det och Mission Beach ar ju ett fint stalle att landa pa. Kram, Agneta

2008-04-30 @ 12:01:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0