23/4 -08 Mission Beach

Igar kom vi till Mission Beach pa eftermiddagen. Emilia och Ola bor pa samma stalle, sa vi umgicks med dom PLUS att jag och Fanny boka fallskarmshoppning!!!!! I morgon kl 10 kommer dom och hamtar upp oss och sen galler det! 14000FT och 60 sekunders fritt fall!!! Det pirrar redan i min mage!

Idag har vi inte gjort sa mycket. Vi hade tankt tvatta tidigt pa morgon, men da hade dom en dum regel om att man inte fick tvatta fore kl 12 for att dom skulle tvatta annat.. Sa vi for in till samhallet och gick pa "stan". Handla lite mat och sant, sa ikvall ska vi grilla kyckling tillsammans med E&O och ata sallad till. Sen i eftermiddag har vi tvattat, badat i poolen (skratta massor at en jankare som borja prata med oss) och sa gick vi och kopte kakmix sa vi kan baka en kaka at Emilia som fyller 20 imorrn! foresten forsta stallet som vi bor pa som har ugn. Har kan man da absolut inte bada i havet eftersom det finns krokodiler i vattnet! Fanny sag forovrigt en illgron groda i duschen nyss.

Kommer nog att skriva mer i morgon om varat hopp. Kan knappt fatta att vi ska gora det, heh. Sen far vi en dvd och foton pa alltihop, eller vi maste ju saklart betala for kalaset.

Har lagt ut lite bilder i tva album om det intresserar nagon. Ha det sa bra! Kramar

Bilder fran Brisbane, mars
Bilder fran varan resa, april

Kommentarer
Postat av: syrransyrrans

härligt
man blir lite avis..:)Kramizar

2008-04-25 @ 09:23:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0